Lehet, hogy buta a kérdés de a pocakban a baba nem sírhat? Ha esetleg fáj valamije vagy kényelmetlen Neki valami? Részletek lent
Figyelt kérdés
Először énis megmosolyogtam a kérdést, mert tőlem a párom kérdezte az imént ezt és én erre azt válaszoltam, hogy szerintem nem mivel akkor sír először amikor megszületik és innen tudhatjuk meg, hogy lélegzik! :) De akkor hogy fejezi ki bent a pocakban a baba ha valami nem jó Neki? Azt is olvastam, hogy már a pocakban is álmodnak a babák. Álmodhat rosszat? Én úgy gondolom, hogy heves mozgolódással fejezi ki ha esetleg valami mégsem jó Neki. Ki mit gondol?:)2011. ápr. 12. 21:03
1/17 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a magzatok sírnának. Ha valami nem tetszik nekik,akkor hevesebben mozognak. Az pedig,hogy álmodnak,merő feltételezés. Még azt sem tudják az orvosok megállapítani,hogy mit gondolnak a csecsemők,amíg nem tudnak beszélni. Pedig sokan kutatják az agyműködésüket.
2/17 anonim válasza:
Nagyon érdekes kérdést vetettél fel. Igazán különleges dolgokra kíváncsi a férjed!
Szerintem, ha valami nem teszik a magzatnak, pl.: valamilyen íz, azt fintorgással fejezi ki.
Testhelyzet változtatással pedig kifejezhet más számára nem tetsző helyzeteket.
Szerintem sírni csak a megszületése pillanatában tud.
3/17 A kérdező kommentje:
Még nem a férjem, jelenleg még párkapcsolatban élünk de jött a baba és megtartottuk. :) De ez csak egy ártatlan megjegyzés volt, nekem tetszett, hogy ezt olvashattam, már szeretném is, hogy az legyen! :) Egyébként igen, sokminden foglalkoztatja a baba hogylétével kapcsolatban! Mármint amikor csinál valamit akkor mindig érdeklődik, hogy vajon ezt miért csinálhatja, meg ugye most ahogyan írtam Neki, hogy elég aktívan mocorog már a baba (21 hetes vagyok) akkor kérdezte meg, hogy vajon egy baba sírhat amikor még a pocakban van?:)
2011. ápr. 12. 21:20
4/17 anonim válasza:
5/17 A kérdező kommentje:
ez nagyon érdekes! :) ezek szerint mégis tud sírni :) de azért remélem nincs oka arra, hogy sírjon! :)
2011. ápr. 12. 21:43
6/17 anonim válasza:
14 hetes várandósan megműtöttek perforált vakbéllel, előtte az UH vizsgálatokon kétszer is a saját szememmel láttam ,hogy mikor a görcsös fájdalom kezdődött nekem , akkor ő először egy pillanatra megmervedett aztán hirtelen nagyon kirúgta magát, majd őrült kapálózást kezdett és csinálta míg tartott a fájdalmam. És közben forgatta a fejét és nyitogatta a száját. Pont mint amikor egy csecsemő sír. Amikor a görcs elmúlt, neki is meglassúdott a mozgása, kicsit még ficergett, aztán elnyugodott. És a következő fájdalom-hullámnál újra ugyanígy csinálta!
7/17 anonim válasza:
szerintem nem tud sírni, mivel nem tud levegőt venni
és valószínűleg nem is álmodnak,(ezt olvastam) mert az álomhoz képi megjelenítés szükséges, és ők még nem láttak semmit
8/17 anonim válasza:
A natgeo újságjában olvastam évekkel ezelőtt, hogy de, sírnak is a pocakban, falevélremegéshez/rezgéshez hasonlították az érzést. Első terhességemnél egyszer tapasztaltam ilyeg. Mintha belülről borzongtam volna. Épp a kádban ültem, láttam is, ahogy rezgett a hasam.
9/17 A kérdező kommentje:
Nos a párom is olvasta amiket itt írtatok és rákérdezett, hogy ugye a cikkben azt olvashattuk, hogy a baba sír a pocakban de csak halkan ... Rákérdezett, hogy a halk sírás nem egyenlő a néma sírással akkor miért nem lehet hallani egy picit sem ha sír a baba bent?:)
2011. ápr. 12. 22:35
10/17 anonim válasza:
de a pocaklakó még nem tud levegőt venni sem az orrán, sem a száján, akkor hogyan sírna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!