Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy nézz ki babát várok! (:...

Úgy nézz ki babát várok! (: Budapesten lakom, viszont szeretném majd természet közelben felnevelni a gyermekemet. A családom teljesen kiakadt! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam a dolgon, naponta látom a belvárosban baba kocsit tologató anyukákat. Püfög a kocsi, száll a por, szívják a cigit...

Biztos, hogy megfelelő környezet ez egy csöpségnek?

Szeretném vidéken, állatok közt, tó, erdő, hegyek közelben felnevelni majd.

Viszont a családom teljesen kiakadt... azt mondják: "ez vissza fejlődés, vidéken nincs pénz, munka stb."

Hallani sem akarnak arról, hogy eladjam a lakást és itt hagyjak csapot-papot.

Én viszont nem akarok városban szülni!

Lesz egy gyermekem! Szeretnék új életet kezdeni és nem ebbe a "piszokba" fogadni a gyermekemet!

Nektek mi a véleményetek erről?

Vidéken, egyedül, kismamaként (később gyerekkel)?

2016. dec. 15. 01:39
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Egyelőre nem volt ídőm végig olvasni sem!

De nem felejtelek el titeket, amit elolvastam mindent válaszolok is.

Szerintem már csak este felé!

2016. dec. 15. 14:26
 32/37 A kérdező kommentje:

Igazából egyelőre csak egy pozitív terhességi teszt érvel a baba mellett... egyéb módon még nem erősítették meg.

Az igazság az, hogy én már nagyon rég itt akartam hagyni a várost, a családomat, mindent!

Az, hogy gyermekem lesz... úgy gondoltam, hogy a köntözés könnyebben elfogadható lenne a család számara.

De sajnos nem, ők most nagyobb lakást akarnak nézni, hogy elférjek majd a babával.

Ami nagyon kedves gesztus, de nem akarom, hogy anyám birtokolja a babámat is!

Nem hagyom, hogy az ő élete felett is ő döntsön!

2016. dec. 15. 14:33
 33/37 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, én külön lakom tőlük (bár sajnos elég közel). Csak a lakás amiben lakok a szüleim tulajdona és most el akarják adni alólam, hogy vehessenek egy nagyobbat, Budapesten.
2016. dec. 15. 14:42
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy a szüleidre utalva anyagilag?

Gyerek apja?

2016. dec. 15. 14:51
 35/37 A kérdező kommentje:

Csak irígykedek mikor a vidéken élők hozzá szólásait olvasom.

Nekem miért nem lehet udvarom, vagy erkélyem?

Elég lenne csak pici is, hogy majd a gyereknek vehessek kicsi hintát, medencét oda... megtaníthassam paradicsomot, hagymát ültetni.

Elmehessünk együtt kirándulni, biciklizni... :((((

2016. dec. 15. 22:18
 36/37 A kérdező kommentje:
El sem tudom mondani mennyire szomorú vagyok. :((((
2016. dec. 15. 22:19
 37/37 A kérdező kommentje:

Nem kéne erre a világra babát hoznom. :(

Hogy neki is rossz legyen majd? Hogy szégyenkezzek majd a-miatt, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudom megteremteni a megfelelő körülményeket? :(((

2016. dec. 15. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!