Úgy nézz ki babát várok! (: Budapesten lakom, viszont szeretném majd természet közelben felnevelni a gyermekemet. A családom teljesen kiakadt! Szerintetek?
Sokat gondolkoztam a dolgon, naponta látom a belvárosban baba kocsit tologató anyukákat. Püfög a kocsi, száll a por, szívják a cigit...
Biztos, hogy megfelelő környezet ez egy csöpségnek?
Szeretném vidéken, állatok közt, tó, erdő, hegyek közelben felnevelni majd.
Viszont a családom teljesen kiakadt... azt mondják: "ez vissza fejlődés, vidéken nincs pénz, munka stb."
Hallani sem akarnak arról, hogy eladjam a lakást és itt hagyjak csapot-papot.
Én viszont nem akarok városban szülni!
Lesz egy gyermekem! Szeretnék új életet kezdeni és nem ebbe a "piszokba" fogadni a gyermekemet!
Nektek mi a véleményetek erről?
Vidéken, egyedül, kismamaként (később gyerekkel)?
Köszönöm mindenkinek! Egyelőre nem volt ídőm végig olvasni sem!
De nem felejtelek el titeket, amit elolvastam mindent válaszolok is.
Szerintem már csak este felé!
Igazából egyelőre csak egy pozitív terhességi teszt érvel a baba mellett... egyéb módon még nem erősítették meg.
Az igazság az, hogy én már nagyon rég itt akartam hagyni a várost, a családomat, mindent!
Az, hogy gyermekem lesz... úgy gondoltam, hogy a köntözés könnyebben elfogadható lenne a család számara.
De sajnos nem, ők most nagyobb lakást akarnak nézni, hogy elférjek majd a babával.
Ami nagyon kedves gesztus, de nem akarom, hogy anyám birtokolja a babámat is!
Nem hagyom, hogy az ő élete felett is ő döntsön!
Mennyire vagy a szüleidre utalva anyagilag?
Gyerek apja?
Csak irígykedek mikor a vidéken élők hozzá szólásait olvasom.
Nekem miért nem lehet udvarom, vagy erkélyem?
Elég lenne csak pici is, hogy majd a gyereknek vehessek kicsi hintát, medencét oda... megtaníthassam paradicsomot, hagymát ültetni.
Elmehessünk együtt kirándulni, biciklizni... :((((
Nem kéne erre a világra babát hoznom. :(
Hogy neki is rossz legyen majd? Hogy szégyenkezzek majd a-miatt, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudom megteremteni a megfelelő körülményeket? :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!