A menyasszonyom 13. hétben van! Nehezen boldogulok vele kész pokol amit művel velem amugyis egy nehéz természet volt előtte mit tegyek?
Hát..azt tudom, hogy minden terhesség más. Azt is tudom, hogy a hormonok meg tudják bolondítani az ember lányát. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem nehéz hanem kva rohadtul baromi nehéz eset vagyok iszonyatosan indulatos hirtelenharagú és kva idegesítő. Aztán van amikor ezt tudom kezelni van amikor a férjem tudja kezelni és van amikor a zuhanykabin kezeli 😄
Jelenleg 15 hetes kismami vagyok voltak hullám völgyeim de ellökni magamtól tudatosan azt aki akkor is mellettem van amikor idióta vagyok!? Na az ilyen marha megérdemli hogy otthagyják a pitába gondolkodni egy cseppet. Várd meg míg jelentkezik. Nyugodtan...tárgyalásképesen különben csak csokit fogsz neki dobálni a sarokból egész életedbe 😉
Volt ilyen pasim...gyenge volt és simán meg lehetett gyúrni. Állj a sarkadra mert senki nem fog helyetted..vagyis fog..a csaj de nem a sarkadra hanem a töködre!
Egy éve vagyunk együtt!
Eddig eltürtem mert hogy a terhesség,de úgy banik velem mint a.......
Olyan dolgokat mondott h ihaj
A menyasszonyodnak magával van baja, nem Veled. Csak ezt nem hajlandó elismerni, lehet pszichológusra lenne szüksége.
Értem én, hogy hormonok, de nem illik ezzel visszaélni. Ahogy írod, egyébként is egy erőszakos természet, szóval alapból nem egyszerű.
Ha szeretnéd ezt a kapcsolatot, légy férfi, állj a sarkadra! Ne vedd fel a játszmáit! Később, de lehet már most is reggelire megesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!