A cukorterheléses vizsgálat eredménye meddig elfogadható?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 hetes kismami vagyok és a terheléses cukorvizsgálatnak 8,3 lett az eredménye, az nagyon magas?2008. okt. 7. 09:06
1/5 anonim válasza:
Szia.Az magas,7,8ig elfogadható.Gondolom tovább küldenek dietétikára..Kapsz diétás étrendet,ha azt betartod semmi probléma nem lesz nyugi.Minden jót
36hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Az magas. 7,8 körül van a normális határa, de a mi klinikánkon már alacsonyabbtól is diétára fogják az embert. Vedd komolyan a diétát és nem lesz semmi gond.
3/5 anonim válasza:
Valóban magas, de ha betartod a diétát akkor nem lesz semmi gond! 7,8-ig elfogadható, minta azt már előttem is írták! Nekem 7,1 lett, de a doki még így is azt mondta, hogy próbáljak meg diétázni biztos ami biztos!
31 hetes pocakos
4/5 anonim válasza:
Szia!
Neked megvolt a 2 óra a következő levételkor? Nekem nem, és én gyanakszom hogy azért volt magas, mert 1:35 után levették :-(. El kellett mennem a kórházba, ahol 160g-os szénhidrát diétára fogtak, és minden nap reggel , délben este kaja után 1H-val mérnem kell a cukrom.
Minden jót!
26 hetes kismami
5/5 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, nekem 10,87 lett, és diétával tökéletesen karbantartható. Valószínűleg cukorprofil vizsgálatra befektetnek kórházba, és ott megállapítják, hogy elég-e a diéta, vagy kell inzulin. ha véletlenül kellene, az sem lenne nagy baj, nekem azt mondta a dokim. Szerencsére nem kellett. Ilyen kis túllépéssel meg biztos nem kell, elég lesz a diéta. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!