Akik a 4. babajukat varjak tapasztaltak negativ hozzaalast a kornyezetukben?
Figyelt kérdés
Anyukam es Anyosom azt mondtak vetessem el,nekem ez nagyon rosszul esett.
Sokan kicsit dilisnek neznek bennunket mert vallaltuk a 4. gyereket.
Tudom hogy ezekkel nem kell foglalkozni,de kivancsi lennek masok tapasztalatara is.
Koszonom.
2010. máj. 2. 12:06
11/14 anonim válasza:
Én már a másodiknál megkaptam, hogy minek... Bár inkább az a problémájuk, hogy "csak" 21 hónap van a gyerekeim között, és hogy nekünk milyen nehééééz! Én is ki tudok ezeken a hülyeségeken borulni, mert senkinek semmi köze hozzá, ráadásul a segítség sem túl sok, amit tőlük kapunk. De ezek után nem is kell! Soha nem is panaszkodtam, úgyhogy nem is értem őket! Igyekszem nem foglalkozni a rosszindulatú, kötekedő emberekkel, akik semminek sem tudnak örülni, pedig mi nagyon boldogok vagyunk a férjemmel és a gyerekekkel. És ez a fontos, nem igaz? Ha fiatalabb lennék (jelenleg 34), és nem császárral szültem volna mindkettőt, én is szívesen vállaltam volna többet, mert rengeteg örömöt adnak! Imádom őket!
12/14 anonim válasza:
Szia! Én is a negyediket várom, aki 3 héten belül megszületik. Ráadásul a legnagyobb is csak 5 éves, így elég sűrűn jöttek (de mind tervezett volt). Szerencsére a közvetlen környezetünk abszolút pozitívan áll a dologhoz, mert ismernek minket. De tudom, miről beszélsz, mi is tapasztaltunk már néhány érdekes tekintetet illetve beszólást (pl. "Fel is kell őket nevelni!" - mintha mi erre nem is gondoltunk volna...). Főleg, mikor megtudják, hogy még nem szeretnénk végleg megállni... De engem nem nagyon érdekel ezeknek az embereknek a véleménye! Persze gondolom, neked azért esik rosszul, mert családon belül kapod a kritikát, ez nyilván sokkal nehezebb, de próbálj meg nem foglalkozni vele! Majd ha megszületik a pici, biztos ők is nagyon fogják szeretni! Biztos féltenek titeket, hisz nem könnyű 4 gyereket felnevelni, de másoknak is sikerült! :-) Kitartás és boldog várandóságot kívánok!
13/14 anonim válasza:
Sajnos vannak mindenhol ilyen emberek. Mi a 3. babót várjuk, és mondták már rám is, hogy ez már megint terhes, meg hogy merték vállalni, meg "a marha" mersz még egyet szülni?. Hát igen, mertük, tervezett baba volt, megvan mindenünk akkor miért ne szülhetnék. Sokszor látom is a tekintetekben, hogy Úristen 3. gyerek. Rosszul esik, de nem érdekel. Szerintem azokból az emberekből inkább az irigység szól.
Ne foglalkozz ilyen primitiv emberekkel!
14/14 anonim válasza:
Szia!én szintén a 4 várom.(17éves,7,18honapos)és most vagyok12 hetes.Hát én is kaptam a csaldtól hideget meleget,hogy minek ennyi gyerek,hogy fogjuk felnevelni stb...Pedig mindenünk megvan.A legjobban apósom bántott meg aki azt mondta,hogy leterhelem a fiát és nem gondolok rá csak magamra.Azóta kerül is.Ezt mind azután vágta a fejemhez,hogy 1 hetet feküdtem kórházba vérzéssel.Nekünk is tevezett baba,és megpróbálok nem foglalkozni a rosszindulatú emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!