Anyukák, akik terhesen oltattak sima vagy "új" influenza ellen (régebben is 1-2éve esetleg) tapasztaltak koraszülést? Ki hányadik hétre+napra szült?
szia! én kaptam új infl. elleni oltást és már terminus túllépésben vagyok. a kislányom nem akar kijönni, de ez nem oltás mellékhatás, a fiamat is túlhordtam. ez úgy tűnik, családi vonás nálunk.
semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam a védőoltással kapcsolatban.
érdekes a kérdésed!
2 nappal a kiírt nap előtt oltattam, másnap megszültem. Azt hittem ebben nem kell összefüggést keresni, viszont a kórházban minden kismamit megkérdeztek mikor oltottak (ez pont akkor volt mikor tömegesen mentek a kismamik oltatni). állítólag a terminus közeli terheseknél beindítja a szülést az új influenza oltás.
Én nem tudok erre mit mondani, de az érdekelne, hogy tényleg így van-e. Valószínű ezt soha nem fogjuk megtudni, ha így lenne, kétlem, hogy elmondanák nekünk, laikusoknak! Pedig nagyon furdalja az oldalam... :)
1 hós b.a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!