Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a 4. babajukat varjak...

Akik a 4. babajukat varjak tapasztaltak negativ hozzaalast a kornyezetukben?

Figyelt kérdés

Anyukam es Anyosom azt mondtak vetessem el,nekem ez nagyon rosszul esett.

Sokan kicsit dilisnek neznek bennunket mert vallaltuk a 4. gyereket.

Tudom hogy ezekkel nem kell foglalkozni,de kivancsi lennek masok tapasztalatara is.

Koszonom.

2010. máj. 2. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Rendszeresen elmondták,hogy milyen hülye vagyok,,mert már három után jár az anyasági....

Autókereskedésben nem bírták megérteni,hogy ötszemélyes autó nem jó nekünk,így a végén vittük mind a négyet...

Az öreg nénik- meglepő-elismeréssel mondták,hogy milyen szép családunk van...

2010. máj. 2. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Én irigylem a nagycsaládosokat, persze csak azt, aki tervezi, és átgondolja az életét. Tök jó nektek.
2010. máj. 2. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Letojnám, ki mit mondana/gondolna. Nekünk csak 3 gyerekünk van, de nem tiltakozunk a 4. ellen.Igaz, nem tervezzük, de ki tudja, mit hoz a jövő:)
2010. máj. 2. 12:20
 4/14 eszo ***** válasza:

Tudom mire gondolsz..mikor furán néznek az emberek..totál hülyének néznek, azt gondolják: minek kell ezeknek még egy 4.gyerek is!?

én most vagyok 23 éves..van egy 8 éves öcsém.. 14 éves voltam amikor született..ő lett a 4. csemete..

Anyáék sosem bánták meg. a család kiskedvence! imádjuk mindannyian!!és nagyon örülünk, hogy ő lett!!

Szerintem ne foglalkozz velük! csak irigyek!te pedig oltári szerencsés vagy!!!!

Nagyon boldog babázást!!!

2010. máj. 2. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem 2 ikerlányom van,de nagyon örülnék még kettőnek!Ne foglalkozz más véleményével,az a fontos,hogy Ti boldogok vagytok,semmi más nem számít!!!

Sok boldogságot kívánok Nektek!!!

2010. máj. 2. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak gratulálni akarok neked illetve nektek, nekem 1 gyermekem van, ő is még kicsi, de mi 4en vagyunk tesók és el sem tudom képzelni hogy ne így lett volna. Jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást és ez a lényeg.
2010. máj. 2. 12:27
 7/14 A kérdező kommentje:

De jo!

Koszonom a sok + velemenyt!

2010. máj. 2. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan ez a félelmem :-(
2010. máj. 2. 13:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne törődj senkivel!

Ő a ti babátok,ti akartátok,ti nevelitek fel egyszóval ez a Ti dolgotok!

Legyél büszke magadra,hogy szép nagy családod lesz/van,gratulálok hozzá!

2010. máj. 2. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Minket már azzal hülyének néznek hogy harmadikat szeretnénk... 30 és 32 évesek vagyunk, van egy 3 évesünk meg egy 7 hónaposunk és szeretnénk majd harmadikat, nem szorulunk senki segítségére, nem a szüleink segítségével boldogulunk és sose tömörül senki hogy bármiben is segítsen minket, beszólni bezzeg tudnak...

Hogy a mai világban, meg hogy tönkreteszi majd a kapcsolatunkat a férjemmel stb...

És olyan is van (szomszédságban) aki nem átallot azt kifejteni hogy biztos nem akarok dolgozni azért szülök...Mondjuk nem tudom mit gondolt, a gyerekek előtti 10 évben mégis mit csináltam, és ha megszületik a harmadik akkor utána még életem hátralevő részében mégis mi lesz, ülök itthon??

Szóval mi találkozunk rosszindulattal rendesen sajnos.

2010. máj. 2. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!