Akik a 4. babajukat varjak tapasztaltak negativ hozzaalast a kornyezetukben?
Anyukam es Anyosom azt mondtak vetessem el,nekem ez nagyon rosszul esett.
Sokan kicsit dilisnek neznek bennunket mert vallaltuk a 4. gyereket.
Tudom hogy ezekkel nem kell foglalkozni,de kivancsi lennek masok tapasztalatara is.
Koszonom.
Rendszeresen elmondták,hogy milyen hülye vagyok,,mert már három után jár az anyasági....
Autókereskedésben nem bírták megérteni,hogy ötszemélyes autó nem jó nekünk,így a végén vittük mind a négyet...
Az öreg nénik- meglepő-elismeréssel mondták,hogy milyen szép családunk van...
Tudom mire gondolsz..mikor furán néznek az emberek..totál hülyének néznek, azt gondolják: minek kell ezeknek még egy 4.gyerek is!?
én most vagyok 23 éves..van egy 8 éves öcsém.. 14 éves voltam amikor született..ő lett a 4. csemete..
Anyáék sosem bánták meg. a család kiskedvence! imádjuk mindannyian!!és nagyon örülünk, hogy ő lett!!
Szerintem ne foglalkozz velük! csak irigyek!te pedig oltári szerencsés vagy!!!!
Nagyon boldog babázást!!!
Nekem 2 ikerlányom van,de nagyon örülnék még kettőnek!Ne foglalkozz más véleményével,az a fontos,hogy Ti boldogok vagytok,semmi más nem számít!!!
Sok boldogságot kívánok Nektek!!!
De jo!
Koszonom a sok + velemenyt!
Szerintem ne törődj senkivel!
Ő a ti babátok,ti akartátok,ti nevelitek fel egyszóval ez a Ti dolgotok!
Legyél büszke magadra,hogy szép nagy családod lesz/van,gratulálok hozzá!
Minket már azzal hülyének néznek hogy harmadikat szeretnénk... 30 és 32 évesek vagyunk, van egy 3 évesünk meg egy 7 hónaposunk és szeretnénk majd harmadikat, nem szorulunk senki segítségére, nem a szüleink segítségével boldogulunk és sose tömörül senki hogy bármiben is segítsen minket, beszólni bezzeg tudnak...
Hogy a mai világban, meg hogy tönkreteszi majd a kapcsolatunkat a férjemmel stb...
És olyan is van (szomszédságban) aki nem átallot azt kifejteni hogy biztos nem akarok dolgozni azért szülök...Mondjuk nem tudom mit gondolt, a gyerekek előtti 10 évben mégis mit csináltam, és ha megszületik a harmadik akkor utána még életem hátralevő részében mégis mi lesz, ülök itthon??
Szóval mi találkozunk rosszindulattal rendesen sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!