Szerintetek lehetek terhes? Már régen próbálkozunk. Bocs hogy ide írom ki, de ti tapasztaltak vagytok mát!
Már fél éve próbálkozunk, és már nagyon el vagyok keseredve! Szerintetek a hőm alapján van esélyem? 27.-re nem várom. Mikor tesztelhetek? A beágyazódás már megtörtént? Köszömöm a válaszokat!
Szép a görbéd. Azért nem irom hogy babagyanus mert egy normális ciklusban egy nem babás nőnek is ilyen görbéje van. Akkor lehet gyanakodni a babára ha a mensid késik de a hőd még mindig fent van. Tehát eddig szép de sajnos nem mérvadó.
Szépen látszik a kettős hőemelkedés de a trifázisos görbéknél is van olyan amiből végül nem lett baba.
Persze drukkolok hogy baba legyn.
Szia.
Nem neztem meg a görbed, mert mar ez is annyira "mervado", mint a többi "terhessegitünet", mindenkinel mas!
Nekem tavaly febr.ban volt egy missed! Utanna egy evig "probalkoztunk" mire sikerült! De! Total ragörcsöltem, hömeröztem, teakat ittam, nyakot-, mehszajat vizsgaltam, mikroszkop es semmi. Ja, a ciklusom se allt be, mindig kesett vagy megjött idöben 37' foknal, minden honapban volt "terhes tünet" es semmi. Vegül fogtam, mindent elpakoltam, mondtam, majd jön ha akar!
Meg abban a honap ciklusban sikerült, kb. a 20napon neztem utoljara ovumikroszkopot, semmit nem mutatott! Kb. 3het mulva vettünk tesztet, mert semmi jele nem volt se menszinek, se terhessegnek. Azonnal kimutatta, hogy 2-3hetes terhes vagyok :-)
Ez az en kalvariam, hamarosan megszületik picur!:-)
Szoval, ne görcsölj, ne keseregj, tudja ö mikor erkezzen! Kivanom, hogy hamarosan! :-)
Kérdező, szerintem jól alakul a görbéd. Jövő hét végén tesztelj, mert lehet, hogy csak később volt ovud pár nappal, erre utalhat a későbbi ovufájdalom, és nyák. Nagyon drukkolok!
07.17, nálad szerintem baba van:)
Szia! Nincs semmi tünetem. Sajnos a méhszáj is lent van, most néztem, kemény és zárt. Mensi előtt szokott így lenni. Ha jól tudom, terhesség esetén fenn van. A hasam fájogat, mint mensi előtt. Érdekes, a mellem most nem. De nem is fűzök a dologhoz sok reményt, mert kiderült, a prolaktinszintemmel gond lehet. Most azt vizsgáltatom ki, mert ez gátolhatja a teherbeesést. Remélem nálad baba lesz:) Várom válaszod!! Ja, a görbém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!