Hallottatok már olyat, hogy a 2. terhességnél befektetnek, ha az első császáros volt?
Dokim valami olyasmit mondott, hogy úgyis hamarabb be kell mennem a kórházba, mint a kiírt idő, mert az első császáros volt (farfekvéses, nem indult be, 40+3-ra császároztak). Most vagyok 37 hetes.
Nem bánnám, ha hamarabb meglenne, de elsővel is összesen 10 napot voltam kórházban, most ezt nem bírnám,. Nagyfiam miatt sem...:((
Az sem biztos még, hogy császáros lesz megint, azt mondta a dokim, hogy attól függ, hogy megindul-e, tágulok-e, most rendesen fejvégű fekvésben van.
Ti voltatok így, vagy hallottatok ilyet?
Tényleg megindulhat magától amúgy hamarabb is a 2. szülés?
Köszi előre is!
37 hetes kismama
Szia!
Nekem is császáros lett a kisfiam. Nekem most annyit mondott a doki, hogy attól függ, hogy szülhetek-e rendesen, hogy rendesen fefekvéses lesz-e, nem lesz túl nagy baba, és az előző műtéti heg a méh falon nem vékonyodik-e el nagyon.
De arról még nem szólt, hogy be kell majd-e feküdnöm elöbb.Mondjuk én még csak 22+4 napos vagyok!
Remélem minden rendben lesz, és nem kell olyan sokat kórházban töltenetek majd! :)
Könnyű szülést, és jó egészséget.
Milye vastag a heged? 5 mm alatt szoktak befektetni, hogy rögtön lássák hogy reagál a heged a fájásokra, bár ez biztosan kórházanként, orvosonként változik.
Most, hogy mondod, az egyik rokonomat is befektették 2 héttel kiírt időpont előtt, pedig majd 4 volt a 2 műtét között és a 2. progis császár volt. Nem tudom miért...
Nekem is cs. volt az első, a mostaniról még nem beszéltem az orvossal.
Sziasztok!
2006-ban császároztak először. Második terhességemnél a méhlepény a méhszájnál volt,így elkezdtem vérzeni emiatt fektettek be. Ha ez a probléma nem lett volna,megvártuk volna,hogy magátol induljon. János korház
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Én is úgy vagyok vele, hogy ha már mindenképpen be kell feküdnöm, akkor nem bánnám, ha hamarabb meglenne a kismanóm. De csak persze ha minden rendben van vele, Ő most a legfontosabb!!
Apa szerint kb 3 mm a hegem...szóval, készülhetek befekvésre..:(
Kedden megyek UH-ra, akkor beszélünk ezekről is.
Sok sikert nektek is, és Boldog babavárást!!
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!