Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondolnál, ha a férjed a...

Mit gondolnál, ha a férjed a terhesség alatt nem akarna veled sexelni, nehogy baj legyen belöle?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 03:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjuk már az okoskodást. Egyrészt továbbra is fenntartom, hogy nő vagy, másrészt a 46%-os arányod pedig jól mutatja, hogy nem csak erre a kérdésre válaszoltál orbitális nagy baromságot, hanem máshol is hasonlóan értelmes hozzászólásaid vannak. Nem is érdemes veled vitatkozni.
2016. dec. 8. 08:57
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk az elején nem akartam nehogy gond legyen . Hozzáteszem orvos nem tiltotta meg, mi voltunk óvatosak. 12het ura ami akkor mar 6 hetes megvonás volt mindkettőnknek megpróbáltuk de nagyon fura érzés volt, meg párszor megpróbáltuk de maradtunk az orális dolgoknal mivel az egyre nagyobb has és mocorgo baba mindkettőnknek elvette a kedvet, most a végén még próbáltam rávenni h mar nem árthátunk neki m úgyis mindjárt kijön, amire azt mondta h neki ez nagyon furi lenne, nem szeretne. Uh mi végig maradtunk igazából a más megildasoknal... Nekünk nem jött be a terhesség alatti szex. Egész végig egy kezemen megszamolom h hányszor voltunk együtt....

És nem, kedves pasi, nem csalt meg, Sztem nem is nyúlt magához, de ha úgy is van én nem hisztizek be ezen hanem csodálom h a gyerekünk egészsége és védelme érdekében erre is képes csak h vigyázzon ránk!

Udv 40hkm

2016. dec. 8. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Az első trimeszterben óvatosak voltunk, több volt az oral, mint a behatolás. Főleg a férjem féltette a babát, amire az is rátett, hogy az előző terhessegem vetéléssel végződött.

A második trineszterben sokkal több kedvem lett nekem is a szexhez, gyakran szexelunk azóta is. Mint a terhesség előtt, kb 2-3 naponta. Persze a pozíciók megválasztása egyre nehezebb, szűkül a lehetőségek köre a hasam növekedésével :)

Egyébként az önkielégitéssel sincs bajom, simán belefér egy jól működő kapcsolatba is, a férfi és a nő részéről egyaránt. Teljesen más célja van annak és a szeretkezésnek.

Sokkal lazábban kell kezelni a szexet egy szerelemben. Főleg a terhesség alatt, ami egy tényleg más állapot. El kell fogadni, ha valaki akarja, de azt is, ha nem.

Viszont az nem korrekt szerintem, hogy a férfi nem akarja, de nem hajlandó kielégíteni a not. Fordított esetben pedig ez az általános elvárás. A behatoláson kívül annyi módja van az örömszerzésnek! Egyébként, ha elkezdenétek pl egy oralt, nem hiszem, hogy a férjednek ne jönne meg a kedve.

Igen, pontozhattok le, de nemcsak egy várandós és egyébként már három gyerekes anya vagyok, hanem egy nő és feleség is, aki kívánatosnak látja a férjét.

2016. dec. 8. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:

10 ne legyél már ilyen sötét, nem minden férfi üzemel egy majom szintjén, mint te, hogy mindegy neki kivel ba,xik, csak legyen szex, akkor is ha 9 hónapra el vannak tiltva a szextől a gyerek miatt.

Egyébként nálunk pl. a férjem akar kevesebb szexet, na képzeld, ilyen is van, nem minden férfi szexfüggö.

Kérdező! Megérteném, nekem is vannak félelmeim a szexszel kapcsolatban és mi sem csináljuk mivel egész nap rosszul vagyok, a férjem megérti.

2016. dec. 8. 10:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok, nem, nem szexeltünk úgy igazából.

A vágyait néha én elégítettem ki, néha ő magának. Én ezen nem hisztiztem be ahogy a 46%-os mondja, nem is értem a feltevést sem. Megcsalás sem volt. Elképesztő mennyi primitív lény van, aki szerint egy férfi az tuti félrelép ha nem kapja meg otthon amire vágyik. Egy primitív állat meg egy kisfiú lehet, egy férfi az kitart és bármily meglepő, akadnak még férfi emberek.

2016. dec. 8. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:

"Vagy magához nyúl vagy megcsal."

És akkor mi van, ha elintézi magának? Semmi.

Tegye ha jól esik. A kezére még nem leszek féltékeny.

2016. dec. 8. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Bár sokan nem tiltják, az 1. trim-ben az orgazmus vetélést okozhat. Sajnos én is így jártam, mert nem tudtam, és a vízcsapból is az folyt, hogy ami jó a mamának...

Nos, nem. Nekem ez nagy tanulság volt, ha nincs baj, nem kell csinálni.

2016. dec. 8. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Miért okozza az elsö trimeszterben azt?
2016. dec. 8. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!