Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnál, ha a férjed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, ha a férjed azt mondja, hogy a terhesség elejétől s végéig nem akar sexelni veled, nehogy baj legyen belöle?

Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

hogy nem normalis.

40F

2016. dec. 6. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként kérdezem,hogyha a nő mondja ugyanezt hogy ne szexeljenek a terhesség alatti 9 hónapban nehogy baja legyen a babának, akkor az normális?
2016. dec. 6. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Azt hogy lett valakije időközben és a terhes felesége már nem tetszik neki. Mert az indoka nagyon gyenge, hiszen köztudott, hogy semmi baj nem lehet a terhesség alatti szexből.
2016. dec. 6. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
#2: Az sem normális. Az is csak azt jelenti, hogy nem szereti igazán a férjét, csak egy sperma- és forintdonorra volt szüksége.
2016. dec. 6. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:

És az ilyenek akarnak gyereket.:(

#2-es voltam

2016. dec. 6. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Mi se szexelünk 16. Héttől.. És nem azért mert a párom ezt ki jelentette hanem mert közel van a méhszájhoz a méhlepény bármikor le válhat a méhlepény és beindulhat a szülés ha le válik a méhlepény akkor megfullad a baba mert a méhlepényen keresztül kap oxigént.. 35 hkm
2016. dec. 6. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Azt, hogy rengeteg pasi megundorodik sajnos a feleségétől a terhesség alatt és néha ez a szülés után se múlik el.

NEHOGY bevidd ezek után a szülésre!!!

Viszont mondd meg neki, hogy neked ez így nem pálya.

2016. dec. 6. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Azt hogy kamuzik.

Ez magyarán annyit tesz, hogy nem tudja elfogadni egy terhes nő állapotát.

Miért is undorodik meg tőle egyébként?

Nem örökké lesz benne a gyerek, csak 9 hónapig és attól, hogy nagy a hasa nem bírom megfejteni, hogy mi változik a férfi szemében.

Ezt kérem magyarázza el egy olyan férfi, aki ilyen szituban volt!

2016. dec. 6. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Azt, hogy:

- ha kiderül, hogy nem bíjra és megcsal, akkor azonnal repül

- ha akár egy szóval is felrója ezt később azt szintén nem fogom tűrni

- nem vagyok élő maszturbátor, nem fogom állandóan viszonzás nélkül kielégíteni

- kielégíthet más módon is (ez esetben én is őt)

2016. dec. 6. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
En 28f , a parom 30n. Mi elejetol fogva amikor kedvunk volt szeretkeztunk, es van egy gyonyoru, egeszseges kisbabank. Utolso honapot kihagytuk, ha nem faj a lanynak akkor nyugodtan lehet. Nem ertem, hogy valaki miert nem akar, de ez nem egy kifogas.
2016. dec. 6. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!