Mit gondolnál, ha a férjed a terhesség alatt nem akarna
veled sexelni, nehogy baj legyen belöle?
Nyugtasd meg hogy nem lesz baja a gyereknek. ha így gondolná, olvasson utána!
2016. dec. 8. 03:47
Ha kívánnám a szexet valószínűleg meggyőzném hogy óvatosan azért lehet terhesség alatt is, megkérném hogy olvasson utána ha nem hisz nekem. Ha nem kívánnám, akkor természetesen nem erőltetném a dolgot.
Második terhességemnél egyébként végig elvoltunk tiltva egymástól, nehezen viseltük. Elsőnél meg annyira kívántam mint a 77 éves nagymamám, úgyhogy akkor sem sokat voltunk együtt. Egy stabil kapcsolatot nem ráz meg az a 9 hónap visszafogottság. De ha nincs orvosi utasítás hogy nem lehet együtt lennetek, akkor magyarázd el neki hogy a terhesség nem betegség, nyugodtan szexelhettek.
2016. dec. 8. 03:58
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Amikor nem sexeltetek, sexelhettetek, akkor addig a férjell mi volt, mit csináltatok a vágyaival?
Semmit nem gondolnek. Nem minden ferfinek jon be a terhesszex. Ki lehet birni par honapot.
2016. dec. 8. 06:59
Én picit barnázni kezdtem 6. héten szex után, rohantunk az ügyeletre és kaptam progeszteron kúpot. Amíg ezt használom, addig egyáltalán nem is szabad, de a férjem azt mondta, hogy a 12. hét végéig a biztonság kedvéért ne szexeljünk. Bár én ezt túlzott elővigyázatosságnak tartom, de ha a férjem tart tőle, hogy baj lesz, akkor elfogadom. Elvégre úgy nem lehet szeretkezni, hogy az egyik fél közben azon aggódik, hogy ártalmas, amit csinálunk. Van más megoldás is arra, hogy kielégítsük egymást (ezeket gondolom, nem kell részleteznem... :) ). Ezen kívül mi gyakran összebújunk, puszilgatjuk egymást, "turbékolunk" úgy, hogy nincs orgazmus, egyszerűen csak szeretgetjük egymást és ez is sokat számít.
2016. dec. 8. 08:00
De sok naív nő van.
Egy férfi nehezebben bír ki 9 hónapot szex nélkül. Legtöbbjüknek 9 nap is sok. Vagy magához nyúl vagy megcsal.
37 / F
2016. dec. 8. 08:07
Hát az én férjem ilyen volt. A 9 hónap alatt ha 6x voltunk eggyütt 😠
Én meg baromira kívántam a szexet.
Kilehetett bírni, de a mai napig nem tudja megmagyarázni h miért nem akart szeretkezni... Pedig akivel csak lehetett elmagyaráztatram neki h nem lesz baja a babának
2016. dec. 8. 08:16
Dehogy csalt meg. Nemcsak szexbol all egy kapcsolat. Ha csak ez tartja ossze, ott nagy baj van.
2016. dec. 8. 08:25
6os: Őszintén szólva szerintem nő vagy, mert nehezen hiszem, hogy egy férfi a terhességgel kapcsolatos kérdéseket böngészné... Elég nevetséges, hogy ilyen véleménnyel vagy a férfiakról. Az, aki a várandós feleségét képes megcsalni, az megcsalja akkor is, ha éppen nem várandós és bármikor "használható". Én egy percig nem félek attól, hogy ha a férjemet nem elégítem ki, akkor félre megy. Szerencsére nem egy akkora állattal élek együtt, akit csak a farka irányít...
2016. dec. 8. 08:32
szia , nalunk meg nem jon a baba , de viszont volt szo rola hogy terhessegkor fogunk felni szerelmeskedni ,nehogy baja legyen a babanak ! tehat en azt gondolom maskepp is kilehet elegiteni ha nem birja szex nelkul !!! :) majd megvalik mi lesz nalunk aztan ... de biztos megoldodik ... 22 L es 27 F
2016. dec. 8. 08:51
Kapcsolódó kérdések: