Nem sok a 3 kg? 18 hetes kismama vagyok és 60 kg-val kezdtem a terhességet és most vagyok 63.
A némán értékelők szerint úgy látom, hogy sok, mert gondolom ezért pontozták le az ellenkező töltetű válaszokat.
Véleményem szerint nem sok.
Nekem a 12. hétre lett 58 kg-ból 62. Most 33. héten 69 kilónál tartok. Szerintem nem sok.
Én úgy gondolom ha 20 kg jön fel az sem sok, majd lemegy a szoptatás során. Ezen szerintem ne aggódj.
Szerintem se sok. Rajtam a 20. hétig 1 kiló volt mire 22 lettem már 6 lett. Evvel csak atr akartam írni hogy nem arányosan jönnek fel a kilók.
24 hetes kismama
Egyáltalán nem sok!
Én a 16. hétig 2 kg-ot híztam.
Leginkább a 3. trimeszterben fog megindulni a súlynövekedés.
Nem sok, sőt, inkább kevés!
14 kiló az egész terhesség alatt teljesen normális.
Én 31 hetes vagyok, és már 14 kilónál tartok:-(
Pedig sovány testalkatú vagyok / voltam.
Most tuti lefogtok pontozni, de már nem bírtam szó nélkül elmenni mellette!
Egy terhes és normális gondolkodású nőnél, hogy merülhet fel ilyen "buta" kérdés? Sosem hallott még a terhességgel járó súlygyarapodásról? Más már ilyenkor 10 kg-nál is tart és ég ő sem tartja soknak, nehogy 3 kg-t! Szerintem sokunknak agyára ment a sok modell, sztár, akiket a tv-ben mutogatnak és alig híznak valamit! Egy kismama akkor szép, ha kicsit kigömbölyödik!
Ja és egyébként már vagy ezerszer kérdeztek hasonlókat! Miért nem tudnak sokan visszakeresni és olvasni? Vagy miért nem az orvost vagy a védőnőt kérdezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!