Van itt olyan kismama aki nem "élvezi" a terhességet? Ne leszidjatok a kérdésért. Köszi.
7 hetes babás vagyok, de ez igen ritkán jut eszembe, inkább elkergetem a gondolatot.Nem tervezett baba.Az előző terhességeimnél már ilyenkor volt egy izgalmas várakozás,most pedig semmi.Néha eszembe jut , de gyorsan el is gondolkodok más irányba.
Inkább azon töprengek, mi lesz,hogy lesz.
Állandó rettegésben élek mi van ha bajom van és a terhesség kihozza....Teljesen kivagyok.Van aki szerint ez a hormonok játéka, de szerintem ez komolyabb ennél.
Nem egészen emiatt, de én az elején baromira nem élveztem, mert nagyon rosszul voltam, semmi nem maradt meg bennem, éjjel lavórral aludtam. Néhány hétig csak az volt bennem, hogy ha még egy gyereket szeretnék, akkor kössenek ki valahová, amíg elmúlik, mert még egyszer nem élem túl.
Szerintem amúgy lehet nálad is a hormonok játéka, nem feltétlenül realizálódott még benned, hogy babád lesz, így mindig máshová kanyarodsz gondolatban, pláne, hogy nem is terveztétek. Majd megváltozik ez hidd el, legkésőbb az első mocorgásnál.
Kitartás, és ne ostorozd magad nagyon:)
Engem meg lehet kövezni, de ez a történetem:
Az égvilágon semmit nem élvezek a terhességből, csak azt, hogy a gyönyörű kislányom a hasamban van, és édesen mocorog; illetve azt, hogy van egy férjem aki mindenben támogat, minden hülyeségemet elnézni, és akit nagyon szeretek.
Jelenleg 35 hetes vagyok.
A terhesség elejét végig hánytam.
Halálra kínzott a folyamatosan pár napig tartó székrekedés, majd pár napig tartó egész napos hasmenés.
Ömlött a fogamból, illetve időnként az orromból a vér.
Szív- illetve vérnyomás problémáim sem könnyítették meg a helyzetem.
Előbb édesanyám, majd édesapám került kórházba, tele voltam átvirrasztott, átidegeskedett éjszakákkal.
A lepényem a méhszájon volt, szigorú fekvés.
A fenék csontom úgy nyilall, hogy nem bírok felállni, átfordulni. 4 Béres magnézium mellett is rengeteget keményedem.
Majd erős hasfájás, véres vizelet.
Utána 3 vesekő "megszülése".
Most meg elkezdtem vizesedni.............
Hát eddig ennyi a terhességem története.
Tényleg csak a mocorgó pocimat szeretem az egészben.
Le lehet pontozni, de sajnos én tényleg nem élveztem.
Bár a Kislányom mindent megér, és ezek közül semmi nem volt extra elviselhetetlen, inkább azt mondom, hogy élvezhetetlen.
Sziasztok!
Köszi, hogy írtatok.
2-nak, igen írtam hasonló kérdést mint amit írsz.Beszéltem pszichológussal, de gyszert nem ad, tanács:Nyugodjak meg, nem lesz baj.....bla-bla.
Védőnővel hétfőn tudok beszélni.
Sajnos azóta sem változott semmi, nem igazán érzek semmit:((csak az aggódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!