6-7 hetes kismamik? Nincs kedvetek megosztani? (Pár kérdés alul? )
Hogy vagytok? Vannak tünetek?
Hányadik babóca lesz? :)
Bejelentettétek már valakinek? Vagy vártok esetleg karácsonyig?
Dokinál voltatok?
Mióta próbálkoztatok?
Milyen érzések,gondolatok kavarognak bennetek?
Egy kérdés ihletett meg, hogy én is feltegyek egy kérdést:) (Na jól megfogalmaztam) :)
Abban a kérdésben végig kísérték egymást ezen a hosszú ám de nem is olyan egyszerű de gyönyörű úton a kismamák.:)
Arra gondoltam ha vagyunk itt páran akkor mi is elcseverészhetnénk egymással ha van kedvetek:)
Köszi ha benéztél és még inkább ha csatlakozol:)
Sziasztok!
Én múlthéten voltam kukucskálni sztk-ba 10 hetes kereken 30,8mm.
8+1 heteshez képet 10+2 lettem volna, de két nappal megint lemaradt xD ami nem sok csak remélem, hogy nem marad le tovább, mert jövőhéten megyünk nagy uh-ra 12+0 lettem volna így marad a 11+5... remélem megfelelő lesz a mérete a picurnak a vizsgálathoz.
Izgulok :)
Ildi
Sziasztok:) örülök, h mindenkinél minden okes.:) Ildi.. A lányom kisebb volt a kezdetektől 1 héttel mint a terhességi korom. Tehát mikor én mentem a kombinált tesztre 12 hetesen akkor ő tulképp csak 11 hetes volt. Így nem tudták lemérni. 1 hét múlvára kaptam újra időpontot. Amúgy ennek csak annyi volt az oka, h késöbb fogant:)
Nálad sincs semi gond:)
Judit én is pénteken megyek a dokihoz. Szombaton meg a kombináltra:) Ma megvolt az első vérvételem.. De majdnem mégsem. Én ugye egombol megyek pestre és persze bedöglött a gép:) de az utolsó utolsó percben helyre jött. Pont menni akartunk már:) mázlim volt..
Többi kismama? Veletek? Szép estét...
Sziasztok! :)
Hivatalosan 13+1 hetes vagyok, méretei szerint 12+4. Azt mondta a doki ez teljesen belefér, kitolta a kiírt dátumot, 17-ről 21-re. De egyébként minden rendben, tarkóredő 1,1 mm :)
Kicsit azért aggódom, mert költözés és házfelújításban voltunk amikor "készült", így peteéréskor meg utána 2 nappal voltunk csak együtt, így nincs esély, hogy később fogant.
Veletek miújság?
Petra
Sziasztok! Petra nyugi:) minden rendben. A lánykám anno 1héttel volt kisebb:)
Megjártam a dokit ma lányok:) nekem meg pont, h nagyobb a babóca a terhességi koromnál:) ő majd 13 hetes én ugyi 12 hetes vagyok.
Minden rendben, de holnap lesz a tuti mert megyünk kombináltra..:) szorítsatok..
Többiek? Hol vagytok ? Hogy vagytok??
Szuper, hogy nőnek a babáitok :D
Én még nagyon félek a keddtől... akkor megyünk kiterjesztett kombináltra. Mensi szerint lennék akkor 12+3 legutóbbi méretei szerint csak 11+5 leszek, bár sztem nagyobbat nőtt, mert mostanában sűrűn fáj a méhem.
Ma lenne a mensi napja, tegnap nagyon fájt a petefészkem mint mensikor... azt hittem mostanra már nem lesz ilyen :D
Mióta bejött a hideg a fejfájással küzdök, nem múlik és a bölcsesség fogam is gondolta megint próbálkozik... Nehogy már jól érezzem magam xD Én a szívhang hallgatót csak jövőhéten kapom meg, ha szerencsém van hétfőn és talán kedden vidáman megyek vizsgálatra, ha később kapom meg... akkor így jártam :)
Bízom a picuriban, de attól még félek.
Szép napot!
Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!