6-7 hetes kismamik? Nincs kedvetek megosztani? (Pár kérdés alul? )
Hogy vagytok? Vannak tünetek?
Hányadik babóca lesz? :)
Bejelentettétek már valakinek? Vagy vártok esetleg karácsonyig?
Dokinál voltatok?
Mióta próbálkoztatok?
Milyen érzések,gondolatok kavarognak bennetek?
Egy kérdés ihletett meg, hogy én is feltegyek egy kérdést:) (Na jól megfogalmaztam) :)
Abban a kérdésben végig kísérték egymást ezen a hosszú ám de nem is olyan egyszerű de gyönyörű úton a kismamák.:)
Arra gondoltam ha vagyunk itt páran akkor mi is elcseverészhetnénk egymással ha van kedvetek:)
Köszi ha benéztél és még inkább ha csatlakozol:)
Sziasztok!
Jó volt olvasni titeket! Kivel mi lett? Mindenki egészségben megszületett? Kinél milyen nemű lett?
Kedves érdeklődő, 1-es válaszoló vagyok :)
Már fél éves a pici fiam :D 40+6-ra 12 óra vajúdás után császárral született. Egészséges szépfiú. Éjszakáink 3 hónapos koráig jók voltak, azóta katasztrófa XD Ügyes fiúcska, mászik a maga módján (kúszás kimaradt), sokat magyaráz az ő baba nyelvén, főleg, ha valami nem tetszik neki :D Igazi kis hiperaktív babóca :)
Remélem a többi volt kismama is jól van és élvezi a maga módján az anyaságot :D
Sziasztok, Petra vagyok.
38.héten szivárgó magzatvízzel bementünk délután, másnap reggel indítottan, 5,5 óra vajúdás után megérkezett a kislányunk.
Már 7 hónapos elmúlt, egész jó baba, így megtartjuk. 😂😂
A tesó nagyon boldog, imádják egymást, szóval szuper minden. Remélem mindenkivel minden rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!