6-7 hetes kismamik? Nincs kedvetek megosztani? (Pár kérdés alul? )
Hogy vagytok? Vannak tünetek?
Hányadik babóca lesz? :)
Bejelentettétek már valakinek? Vagy vártok esetleg karácsonyig?
Dokinál voltatok?
Mióta próbálkoztatok?
Milyen érzések,gondolatok kavarognak bennetek?
Egy kérdés ihletett meg, hogy én is feltegyek egy kérdést:) (Na jól megfogalmaztam) :)
Abban a kérdésben végig kísérték egymást ezen a hosszú ám de nem is olyan egyszerű de gyönyörű úton a kismamák.:)
Arra gondoltam ha vagyunk itt páran akkor mi is elcseverészhetnénk egymással ha van kedvetek:)
Köszi ha benéztél és még inkább ha csatlakozol:)
Sziasztok! Lombik ikres kismami vagyok :)
Ma voltam UH-on (7+5) babóink 9,5 és 9,8mm-esek. Szépen pulzálnak mind a ketten, a kicsi is behozta a lemaradását, és már nem szabálytalan a petezsákja sem :)
Na örülök, hogy nem vesztetek el :)
Mindenkinek kitartást. A rosszullétek hamarosan alábbhagynak.
Én holnap megyek dokihoz. Írok, hogy mi a helyzet!
Sziasztok. Ma voltam dokinal:)
Minden rendben van babóca szívhanggal:)
Legközelebb jan 13.án kell mennem a dokihoz.
Addig védőnő, vérvétel és talán a kombinált teszt. De lehet csak utána..
Sziasztok!
Petra vagyok.
Voltam én is dokinál, minden rendben velünk! Január 10-én megyünk újra dokihoz. :)
Sziasztok.
Örülök,hogy minden rendben veletek,sajnos én elhagyom a beszélgetést,mivel a dolgok rosszul alakultak. Az egyik babó felszívódott,a másikat vitte magával,megállt a kicsi szive. Holnap korház és befejezik. Elég rossz karácsonyi meglepetés,de a lánykám erőt ad,hogy ne szakadjon meg a szivem.
Nektek sok egészséget és minden jót kívánok. Illetve itt az ünnepek előtt kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet a pici babókkal.
Sziasztok!
Zsuzsi
Zsuzsi nagyon sajnálom! :(
Én hiszem, hogy minden okkal törtenik! Nyílván valami nem stimmelt volna és én azt mondom inkább most így derüljön ki mint kesöbb mikor már a kötödés is erősebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!