6-7 hetes kismamik? Nincs kedvetek megosztani? (Pár kérdés alul? )
Hogy vagytok? Vannak tünetek?
Hányadik babóca lesz? :)
Bejelentettétek már valakinek? Vagy vártok esetleg karácsonyig?
Dokinál voltatok?
Mióta próbálkoztatok?
Milyen érzések,gondolatok kavarognak bennetek?
Egy kérdés ihletett meg, hogy én is feltegyek egy kérdést:) (Na jól megfogalmaztam) :)
Abban a kérdésben végig kísérték egymást ezen a hosszú ám de nem is olyan egyszerű de gyönyörű úton a kismamák.:)
Arra gondoltam ha vagyunk itt páran akkor mi is elcseverészhetnénk egymással ha van kedvetek:)
Köszi ha benéztél és még inkább ha csatlakozol:)
Sziasztok!
Én egy picit idősebb vagyok, de szívesen csatlakoznék.
8+1hetes vagyok, a második babánkkal, aki az első hónapban összejött.
Van egy kisfiúnk, aki igazából már nagyfiú, januárban 5 éves lesz. :)
Volt már egy spontán vetélésem, most is véreztem, így kaptam utrogestant, szigorúan feküdnöm kell, mert haematoma okozta a vérzést. 16-án megyek újra dokihoz, 6 hetesen már látott szívcső pulzálást, remélem minden rendben lesz!
A nagyszülők tudják, egyenlőre más nem. Majd 16-a után, ha mindent rendben talál a doki. :)
Tünteteim : egész nap aludnék, minimális hányinger, gyomorégés. :)
13-14-esnek:) Örülök, hogy csatlakoztatok:) 13-asnak ohh hát.. Kitartás ha tényleg ikrek lesznek. Én félnék de nagyon ha ikreket várnék.. :)
14-esnek.. Pihenj amennyit csak tudsz.De gond biztosan nem lesz! Tudom mindenkinek ezt írom de higgyétek el, mindenkinek simán menni fog minden.
Mivel sokszor totál elfelejtem, hogy ki hányas volt (Bocsi emiatt):) Ezért mit szólnátok,ha mindenki leírná a nevét? Csak így egyszerűbb lenne nyomon követni egymást:) Juditot már meg is jegyeztem:) Köszönöm a válaszod:)
Amúgy én Dalma vagyok:)
Ohh igen... És Nagyon Boldog Mikulást mindenkinek:)
Na sorrban jutnak eszembe a kérdések.. Bocs, hogy ilyen szakaszosan írok :)
Judit.. Meddig tervezel dolgozni?
14-es vagyok, Petra.
Nem tudja még, a doki azt mondta, amíg ott a haematoma, ne mondjuk neki, de biztosan nagyon boldog lesz, 2 éve vágyik tesóra, de eddig volt más, ami miatt nem fért bele a tesó. :)
Sziasztok!1-es válaszoló vagyok :)
Ma voltam először dokinál, 6 hetes vagyok, 4mm-es kis boldogsággal :D Pulzált már nagyon szépen a szívcső, szóval ennél boldogabb már csak akkor leszek, ha a kezemben foghatom :)
21-én megyek kontrollra, mert két ünnep között nem rendel a doki és januárig megbolondulnék :D
Terhes vitaminnak a Spirulina alga tablettát javasolta, IR miatt is hasznos ahogy olvastam, és magasabb dózisban vannak benne a vitaminok mint más terhesvitaminban. Hát meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!