6-7 hetes kismamik? Nincs kedvetek megosztani? (Pár kérdés alul? )
Hogy vagytok? Vannak tünetek?
Hányadik babóca lesz? :)
Bejelentettétek már valakinek? Vagy vártok esetleg karácsonyig?
Dokinál voltatok?
Mióta próbálkoztatok?
Milyen érzések,gondolatok kavarognak bennetek?
Egy kérdés ihletett meg, hogy én is feltegyek egy kérdést:) (Na jól megfogalmaztam) :)
Abban a kérdésben végig kísérték egymást ezen a hosszú ám de nem is olyan egyszerű de gyönyörű úton a kismamák.:)
Arra gondoltam ha vagyunk itt páran akkor mi is elcseverészhetnénk egymással ha van kedvetek:)
Köszi ha benéztél és még inkább ha csatlakozol:)
Kedves Zsuzsi, nagyon sajnálom, gyors felépülést kívánok testileg lelkileg :( Ahogy mondod a kicsi lánykád adjon erőt és boldogságot a szomorú események után!
Én ma voltam dokinál 8+1 és 17mm-es a picurka.
Január 17-én megyek kiterjesztett kombinált tesztre.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Ildi (1-es válaszoló)
Nálunk is minden rendben! Hétfőn még elmentem magánban egy uh-ra, hogy biztos legyek benne, hogy minden jól halad; mert szeretnénk Karácsonykor megosztani a családdal. Egyik babánk 17,8, másik 18,8 mm volt 8+3 napon; hcg-m 114.160,8. Így már be merjük jelenteni.
Nagyon sajnálom, hogy van akinek mégsem sikerült... Nagyon igazságtalan ez! Kitartást, és mielőbbi megnyugvást kívánok ezek után! Bármi történjék is; sosem szabad feladni!!!!
A többieknek pedig örülök, hogy minden rendben!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok! (Lombikos kismami)
Én is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!! Juditnak mert elfelejtettem reagálni, h tényleg nagyon hasonlítunk;)
Zsuzsinak! Még egyszer sajnálom! Lombikos kismami most mar tuti-bizti minden:)
Mi is karacsonyra tervezzük a bejelentést
Zsuzsi!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!
Mielőbbi felépülést és újabb probléma mentes boldog babavárást! :( :)
Csajok Nektek pedig nagyon örülök! :)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)
Petra voltam
Esztergomi ,Dalma:)
De Budapesten szülök
Petra. Paks mellett lakunk.
Pécsre járunk dokihoz. Lombikos kismama ki a dokid? :)
Csak nem Várnagy doktor? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!