Clearblue teszt, vajon tévedhet?
Sziasztok!
Vasárnap reggel teszteltem egy Clearblue teszttel, a képen az eredmény. Vajon tévedhet? Tegnap voltam dokinál semmit nem látott. Muszáj volt elmenni, mert vérezgetek, meg barnázgatok.... a melleim feszülnek, görcseim nincsenek. Köszönöm a válaszokat.
Valamiért nem tudok feltölteni fotót! :(
Azt írta ki amúgy, hogy + 1-2
Szombat reggel egy X-Epillel teszteltem, ami szép erős két csíkos lett.....
Szia, igen tévedhet, 1+2-őt ír ki akkor még lehet korai és lehet nem marad meg. DE mivel x-epil is két csíkos így elég biztos, hogy babát vársz :) Doki nem írt progipótlást? Keress gyorsan másik dokit, addig meg sok E-vitamin és főtt tojás :) Segíti a progit, és erősíti a méhnyálkahártyát, hogy megtudjon tapadni a picur.
Minden jót!
5hkm
Megvizsgált rendesen. Az utolsó mensi október 20-án volt meg, így már "hivatalosan naptár szerint" 5 hetes lennék. Csak engem az bosszant, hogy 2 különböző teszt is pozitív lett, a doki meg semmit nem látott. Azért mentem, mert ahogy írtam is néha jön egy kis véres, barnás valami....
Köszönöm a válaszokat.
Pénteken újra tesztelek, mert mondta a doki, hogy szerintem meg fog jönni, és az a teszt már negatív lesz. Ha pozitív, akkor menjek vissza.....
Nézd az is előfordulhat h nem is kell progi pótlás csak a kimaradó menzeszt tapasztalod így. Van akinek az első megjön csak kevesebb és más. 5 hetesen meg nem tuti h lát bármit is a doki. Nálam mondjuk felritkulast látott csak.... 7+3on pedig embrió szivhanggal.
De én is keresnek egy másik dokit maganban és minél előbb mert én paramami vagyok....
Gratulálok a babahoz!
Üdv
38hkm
Nekem is csak vastagabb nyálkahártyát látott a doki a kimaradt mensi körül. Az még nem feltétlenül jelent bajt.
Akkor keress másik orvost, ha mindenképp akarod a babát. Sok orvos úgy van vele, hogy amelyik menni akar, az menjen, és nem tesznek semmit ellene.
Én megnézetném mással is, hátha egy másik géppel lehetne látni valamit.
A vérzés, barnázás nem jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!