Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már olyan, akinek a...

Volt már olyan, akinek a ClearBlue Digitális teszt nem mutatta ki a babát elmaradt menstruáció után és mégis csak várandós volt?

Figyelt kérdés
Nekem 2 napja késik, de mindig 28 napra pontosan megjött ezelőtt évek óta. Most nagyon próbálkoztunk ebben a hónapban, de a teszt sajnos negatív. Esetleg próbáljak meg egy sima tesztet csinálni? Vagy teljesen felesleges, mert a CB Digi a legjobb? Tanácstalan vagyok...
2016. jún. 6. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jo ez a teszt nagyon, viszont lehet, hogy csuszott a peteeresed es emiatt kesik most a mensid, vagy negativ a teszt. Nekem is teljesen pontosak a ciklusaim, de a multkor megis 4-5 nappal kesobb lett peteeresem es ennyivel kesobb jott a mensim is (nem volt sikeres a honap.) Ha nem homeroztem volna, akkor nem tudtam volna, hogy miert "kesik".

En hasznaltam CB digitalt, a mensi elott 3 nappal nekem pozitiv lett, a normal fajta erzekeny teszt pedig nagyon halvany pozitiv. Szoval szerintem elegge erzekeny teszt.

2016. jún. 6. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Volt pé-em a 15. és a 16. napon! Azt is CB digitális ovu teszttel néztem. Ezért nem értem igazán, hogy miért nem jött meg v miért negatív a teszt...
2016. jún. 6. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a CB nagyon megbízható, amikor terhes lettem, a többi teszten épphogy látszott vmi, párom azt mondta csak beképzelem, vettem CB-t azon egyértelműen látszott! Nem akarlak elkeseríteni, de ha negatívot mutat, akkor valószínű az is.
2016. jún. 7. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Egyik barátnőmnek. A CB digitális és a sima változata se mutatta ki hogy babát várok. Egyedül a rossmanos Facelle teszt mutata ki. Elment dokihoz és kiderült hogy 10 hetes terhes. :)
2016. jún. 9. 08:37
 5/5 Ginger Mama ***** válasza:
Mi lett vègül kedves kèrdezö?? Nekem is ez a bajom! 3 napja kèsik ès a CB digi negativ.
2018. szept. 1. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!