Együttlét után 18 nappal csináltam Clearblue digitális tesztet. A negatív rész "fehéredett" ki, de a függőleges vonalnak is megvolt a pontsora. Ez akkor most negatív, és így mutatja? Vagy azért ilyen mert digitális a kijelző?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 18:43
1/16 anonim válasza:
Lefenykepezned, mert ezt nem ertem.
A digitalis csak siman kiirta nekem, hogy terhes, vagy sem, illetve a masik fajta clearblue digi azt is, hogy hany het telt el a fogantatas ota.
2/16 anonim válasza:
Mi az hogy a negaiv rész függőlegesen fehéredett ki?
Nem értem Én se.
Képet kérhetünk? Én ma vettem egy tesztet a dmbe 345 ft volt papirlap az egész az is kimutatja érthetően. Az nem jó neked? Sosem értettem miért kell a drága digitális ha sok a hcg mind kimutatja. De lehet rosszul tudom mert digitálisat sosem vettem.
3/16 anonim válasza:
Ez a sima clearblue lesz.
A digitális kiírja, hogy hány hetes vagy, vagy pedig azt, hogy nem vagy terhes. Nincs kifehéredő pontsora.
Barátnőm csinált ilyet, de nem volt ilyen.
4/16 anonim válasza:
Milyen pontsor??? :OOO Én nem értem miről beszélsz?! Tegyél fel képet, úgy hátha kiderül! :)
6/16 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy a függőleges vonal körvonala is megjelent. Kérdező, az így negatív, de elég jó, képekkel illusztrált tájékoztató van hozzá....
7/16 anonim válasza:
En sem ertem. A digitalis teszt az azert digitalis, mert kiirja, hogy terhes vagy, vagy sem.
10/16 anonim válasza:
Ez negatív! De a tájékoztatóban is benne van, hogy így néz ki a nega nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!