Lehet hogy fura kérdés. Lehet-e a terhességi teszt (digitális Clearblue) pozitív ha elötte este a párommal voltam és nem védekeztünk semmiféle képpen?!
Márc.10 ovu napján próbálkoztunk a párommal, 20.este együtt voltunk védekezés nélkül,de reggel teszteltem és 2 teszt is Pozitív lett! Lehet attól pozítív egy teszt ha a sperma még bennem van??? :$
Csak Norm.. válaszokat kérnék!!
A 10-ei aktusból vagy terhes.A teszt a HCG nevezetű homon miatt pozitív és nem a Párod spermájától..
Egyébként először biológiai ismereteidet kellett volna feleleveníteni nem pedig gyereket csinálni...
Köszönöm 2. válaszoló! Direkt kiírtam hogy normális válaszokat kérek!.... tudom hogy fura volt a kérdés!
Köszönöm az 1-3 válaszólónak normális választ :)
Mi nem volt normális a válaszomba?
Az első mondat teljesen megfelelt a kérdésedre válaszként.Az,hogy utána odaírtam,hogy inkább lapoztad volna fel a biológia könyvet az már egy tanács volt.Mert ha olyan alapot nem tudsz,hogy mitől lesz pozitív a terhesteszt akkor abba is bele fogsz zavarodni,hogy mikor hány hetes terhes leszel....
2-es
Még ha hülye kérdés is, miért kellene, hogy feltétele legyen a gyerekvállalásnak, hogy tudja a kérdező, hogyan működik egy terhességi teszt. Felesleges így túlozni és ez abszolút nem biológia. Nem tudtam, hogy csak agyonképzett nőgyógyászok vállalhatnak gyermeket, bizonyára te sem tudsz mindent a fogantatásról, kár gúnyolódni. Szégyelld magad!
egy túlképzett nőgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!