Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy fura kérdés....

Jasmin2525 kérdése:

Lehet hogy fura kérdés. Lehet-e a terhességi teszt (digitális Clearblue) pozitív ha elötte este a párommal voltam és nem védekeztünk semmiféle képpen?!

Figyelt kérdés

Márc.10 ovu napján próbálkoztunk a párommal, 20.este együtt voltunk védekezés nélkül,de reggel teszteltem és 2 teszt is Pozitív lett! Lehet attól pozítív egy teszt ha a sperma még bennem van??? :$

Csak Norm.. válaszokat kérnék!!

2015. márc. 21. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

10-es elképzelheted elég sokat tudok a fogantatásról sőt még többet is mint kellene.Ne személyeskedjünk és ne hívjuk a másik agyonképzett nőgyógyásznak....Azért az illik tudni,hogy egy terhes teszt nem a spermától lesz pozitív...de Neked is így jobb és megnyugszik az okoska fejed akkor BOCSÁNAT KEDVES KÉRDEZŐ,HOGY BUNKÓ VOLTAM!

Remélem 10-es kellemesen fog ezután telni a vasárnapod...

2-es

2015. márc. 22. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, köszi, így már kellemesebben telik. Határozottan. Még egy picit azért elgondolkodom, miért is te vagy felháborodva...
2015. márc. 22. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Jajj amúgy ne vesszetek már össze. Sosem értettem,hogy miért kell egymásnak állni...3-as vagyok egyébként nekem csodálkozott a doki,hogy egyáltalán pozitív lett a teszt ilyen hamar,mert megmondtam neki pontosan,hogy mikor voltam együtt a párommal. És nekem ezért volt furcsa,hogy 4 hetes vagyok,amikor a fogantatáshoz képest 11 nap telt el. Aztán mondta,hogy azért 4 hetes,mert ahogy írta valamelyikőtök,ugye az utolsó menstruáció első napját veszik alapul. De mivel nekem alapból nem 28 naposak a ciklusaim hanem 33-34 naposak,nem akkor volt peteérésem mintha 28 naposak lennének,hanem szeptember 5-én és akkor fogant meg. Én meg 16-án este teszteltem halvány pozitívat.
2015. márc. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!