Clearblue digiál tesztet szedet már szét valaki? Mi volt benne ha negatív volt és mi ha pozítiv?
#negati teszt de mégis pozítziv
2015. ápr. 2. 08:00
1/5 anonim válasza:
ha digitális akkor kiírja, ha terhes vagy azt is hogy hány hetes. minek szétszedni??
2/5 anonim válasza:
Ez negativ. Amikor nekem pozitiv lett, akkor mind a 3 csik nagyon erös volt. Amin 2 csik van, az mutatja ki a terhesseget, de szinte mindig halvany a tesztcsik, nem jelent semmit. Amin csak 1 csik van, az mutatna a terhesseg korat. Az is csak erös csikkent szamit. Kar szetszedni, mert csak agyal rajta az ember. Nagyon jo teszt es bizhatsz abban amit kiir.
Hatha csak tul koran teszteltel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Hát kíváncsi voltam hogy hogyan is müködik, pontosan mi alapján mér.
2015. ápr. 2. 08:41
4/5 anonim válasza:
ez tényleg negatív....
nekem is nega volt és pont így nézett ki....
a többi csíknak is erősebbnek kéne lenni, kb mint a legvastagabb és akkor lenne pozi
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. ápr. 6. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!