Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen hány kiló hízásnál...

18 hetesen hány kiló hízásnál tartottatok? Aki azóta előrébb van, annak utána hogy alakult a súlya?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 21:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én 19 hetesen 4,5kg plusznál járok...
2010. máj. 3. 12:23
 22/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, kit zavart, de azért húzott fel a lepontozó egyén, mert nincs elég IQ-ja sajnos. Ugyanis ez nem az a kérdés, ahol tetszik vagy nem tetszik, hasznos vagy nem hasznos a válasz. Mert mindenki válasza hasznos. Nem értem, valaki honnan veszi a bátorságot, hogy lepontozza azt a tényt, amit nálam speciel a védőnő mázsája mutat. Lehet, hogy irigyli a plussz 3,5 kg-omat 36 hét alatt?! Mindegy, nem is érdekel az ok, csak több IQ-t vártam volna.
2010. máj. 3. 14:01
 23/24 anonim ***** válasza:

18. hétig +1 kg

20.hét +2kg

2010. máj. 3. 16:48
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Nektek is!

Én sem értem, hogy miért a lepontozás, pláne, hogy ahogy olvastam, mindenki teljesen a normális határokon belüli hízást hozza.

2010. máj. 3. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!