18 hetesen hány kiló hízásnál tartottatok? Aki azóta előrébb van, annak utána hogy alakult a súlya?
17. hetig nem hiztam, akkor kezdtem el nagyon egyenletesen heti fel kilot. Ez igy ment a 30. hetig, az azt koveto 10 hetben 0ssze-vissza nott a sulyom. Volt, hogy ket hetig semmi, majd egy het alatt 2 kg. Vizesedtem is, de szerencsere nem nagyon. 15 kg lett a vegere a hizas (ami nalam meg a jo kategoria, mert a 178 cm-hez voltam 63 kg, amikor teherbeestem).
Talan erdekel: a baba 3100 grammal szuletett, 7 kg ment le szulessel, a maradek 8 magatol nem mozdult, volt etvagyam redesen szules utan 2 honapig, de nem hiztam ra, tejem sajnos csak az 5. hetig volt. 9 hetes volt a babam, amikor belevagtam a fogyiba, nagyon szepen kopnak a kilok.
Szerintem termeszetes, hogy felido utan indulnak meg a kilok.
12.hétig +4 kg (ennek az az oka, hogy rettenetesen rosszul voltam a 6-12.hét között, szinte minden kijött belőlem, csak a Sport csoki nem. Nem vicc, tényleg csak azt tudtam enni, fel is jött emiatt 4 kg)
16.hétig +0 kg
18 hétig +0,5 kg
23.hétig +3,5 kg
26.hétig +3 kg
30.hétig +0 kg
33.hétig +0
És most tartok itt, azaz 33 hét és +11 kg.
Tújsúllyal kezdtem...
25.hét 2kg
29.hét 1,8kg
34.hét 3,5kg
36.hét 1,8kg
tehát összesen 9,1kg plussznál tartok .. remélem már nemsok jön fel :)
36+4h km :)
Szia!
Én 19 hetes vagyok a terhességemet 50 kilóval kezdem most 54 vagyok.
A 18. héten még mínuszban voltam, mert a terhesség elején sikerült lefogynom 2 kilót az állandó émelygések miatt. Rengeteget ettem, aminek következtében végül 25 hetesen visszajött a 2 kg, 36 hetesen pedig -az elején leadott, majd újra felszedett 2 kilót nem számítva- 11 kg-mal több voltam, mint amikor teherbe estem. 36 hétre szültem, utána vékonyabb voltam, mint valaha, senki meg nem mondta volna, hogy aznap szültem, mert semmi hasam vagy combom nem volt. Amúgy ez alkat kérdése, ki mennyit hízik vagy vizesedik be, mondom én a végén már zabáltam össze-vissza, mégis amit felszedtem az a baba vagy a "tartozéka" volt, mert SEMMI nem maradt rajtam szülés után. Boldog babavárást!
1 éves kislány anyukája
Szia
Én 18.ik hétig 1.5kg volt a plussz.
Most vagyok 25.ik hétben és 5.5kg-nál járok...próbálok vigyázni,hogy ne ugorjunk meg,de első babás vagyok és hát szerintem még most fog majd feljönnni.Bár nem szeretnék túl sokat.Nem az alakom miatt aggódom.mert lesz ideje regenerálódni,hanem alapból,jobb ha nem túl sok van szerintem:) Bár ez annyira alkati kérdés,hogy lehet valaki 10 kilót hízik összesen valaki meg 25-30at,és neki gyorsabban lemegy a 25 kiló,mint a 10 kiló feleslegesnek...
Sok mindentől függ,de szerintem ne foglalkozz ugymond avval,hogy jujj mennyi jön fel.Majd lemegy az :):):)
Boldog babavárást mindenkinek és szerencsés szülést!
Mi augusztus elejére várjuk úgyhogy még előttünk egy kemény nyár :)
Puszi,Orsy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!