Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az aki ilyen nevet...

Normális az aki ilyen nevet ad (na) a gyerekének?

Figyelt kérdés
pár napja olvastam valahol,hogy valaki azt a nevet akarta adni a gyerekének hogy Dákó...normális az ilyen?:D És még fel volt háborodva hogy nem engedélyezték.A másik amit hallottam még,az a Kazetta,hát én nemtudom,belese gondolnak hogy ezzel a névvel fel is kell majd nőniük?(25h)
2010. ápr. 29. 17:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én Igaz Gyöngyről és Nagy Ivóról hallottam.De persze ott van a sok Ronaldinno(nem tom hogy írják),Esmeralda,Alonso...stb.
2010. ápr. 30. 15:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Lakik a szomszédunkban 2 kislány: Nyári Napsugár és a kishúga Nyári Virág.

Egyes szülőknek tényleg elmegy/elment az eszük amikor a gyermeküknek nevet választanak.

De némely anyakönyvezhető névhez sem fűznék hozzá semmit: Orália, Pomponella, Marlonbrandó, .... és társaik. (még a helyesírásjelző is aláhúzza őket)

2010. ápr. 30. 15:38
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy Nyari Napsugart en is ismerek meg egy Reti Viragot is.

A volt osztalytarsam Telek Elek volt.

Hallottam meg Cserepesne Kaktusz Viragrol is:)

A hugom osztalytarsa meg: Major Anna.

2010. máj. 1. 00:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó:):) röhejes nevek. A mi szembe szomszédunk neve Bor Dóra. A külföldi nevekről meg annyit hogy sok olyan szép magyar név van nem igaz hogy nem lehet azok közül választani. A mi kislányunk Gréta lesz.
2010. máj. 1. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!