Mennyit kell mostanában fizetni, ha olyan nevet akar valaki adni a gyerekének, ami még nincs benne a bejegyeztethető nevek között?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, nem tervezek mostanság több gyereket, csak van egy név, ami nagyon tetszik, de nincs benne a Tudományos Akadémia listájában.2011. jún. 5. 17:42
1/6 anonim válasza:
10.000 környékén lehet.. ("az árak forintban értendők")
2/6 anonim válasza:
De azt tudod,h semmi nem garantálja,h engedélyezik is!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Persze tudom, hogy ezek után nincs rá garancia, hogy tényleg engedélyezik is, ez csak az illeték.
Amúgy a név, ami nagyon megtetszett, az Aviva (a jelentése tavasz). Szerintem ez mondjuk esélyes lenne, hiszen a hangzásából szerintem egyértelmű, hogy női név, és nem illeszkedik kevésbé a magyar nyelvbe a hangzása, mint sok más, amit már engedélyeztek.
De egyelőre ez tényleg csak ilyen távlati terv, még legalább 4-5 évig biztos nem lesz újabb baba. Csak eléggé tervezgető-ábrándozó típus vagyok, és nagyon szeretek azon töprengeni, hogy mi lesz a gyerekeim neve (ha ebből indulok ki, még legalább 5 gyereket kell szülnöm :))
2011. jún. 5. 19:58
5/6 anonim válasza:
Hát...ha nem zavar,h a biztosító és a meddőség elleni torna fog eszébe jutni mindenkinek...:))
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek? Nekem ezek eszembe sem jutottak, ezt a tornát még életemben nem is hallottam. Szóval kétlem, hogy MINDENKINEK ezek jutnának eszébe.
2011. jún. 6. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!