hát én őket sosem fogom megérteni.Ezen az oldalon is oylan neveket olvasok hogy a hajam égnek áll..mintha átkot akarnának hinteni a saját gyerekükre.. ROGA,BATA,LEOPOLD, stb...
2010. ápr. 13. 23:17
2/12 anonim válasza:
Nem kívánok itt politizálni, mert ez nem az a rész, de gondoljatok bele, milyen hülyén hangzik mondjuk pl Gyurcsány Ozirisz :DD Nem nagyon tudok elképzelni olyan vezetéknevet, ami mellett jól néz ki, pedig maga a név tetszik, bár én nem adnám a gyermekem nevének.
2010. ápr. 13. 23:20
3/12 anonim válasza:
Szerintem ennek nagyon egyszerű oka van:mert teszik neki!!!
Ha meg a hallottakról van szó, mindenkinek vannak hallottai akiket szeretett valamikor. Nekem már nem él sem a nagymamám,sem a nagypapám, sem az apám és sajnos 1-2 barátom is meghalt, és én szeretettel gondolok rájuk! Miért kell kritizálni másokat? Az ő gyereke, az ő választása miért nem lehet elfogadni?
2010. ápr. 14. 07:45
4/12 anonim válasza:
Biztos sokat nézték az Adams Familyt:-)))Ott voltak ilyen nevek
2010. ápr. 14. 08:03
5/12 anonim válasza:
Nem egyformák az ízlések, lehet hogy a baba szüleinek ez a név iszonyatosan tetszik, vagy csak abszolút különleges nevet szeretnének amilyen tutira nincs senki másnak.
Én mondjuk tuti nem adnék efféle furi nevet, mert szegény gyermekkel kitolnék rendesen de vannak akik ezt nem veszik figyelembe. Majd ha felnő és nem tetszik neki, megváltoztathatja ha akarja :)
2010. ápr. 14. 11:34
6/12 anonim válasza:
Ma 07:45,maximálisan egyetértek veled!Azért,mert a szülőknek ez tetszik és vannak olyan bölcsek,hogy elfogadnak másokat, más a haláltudatuk és a halált egy új élet kezdetének fogadják el.Joguk van hozzá.
2010. ápr. 14. 16:55
7/12 anonim válasza:
Miért ad valaki olyan nevet a babának, hogy Lili? :) Nekem falusi lány lévén mindig a libák jutnak eszembe.
Vagy sorolhatnám még: Napsugár, Eső, Őzike, Frodó, Fradika...
Mindenki olyant ad, amilyen neki tetszik. Mi kettőt adtunk, amelyik tetszik neki azt fogja használni.
2010. ápr. 14. 20:22
8/12 anonim válasza:
És olyat hogy cseresznye? :-)))
Rinaldó????
2010. máj. 29. 14:43
9/12 anonim válasza:
Mielött kritizálsz kicsit olvass utána és ne írj valotlan dolgokat.Ozirisz nem a halál istene volt hanem az alvilág ura!Mellesleg több olyan egyiptomi kultúrális dokumentum is létezik a világon melyben leírják,hogy Ozirisz terjesztette el a világban az egyiptomi kultúrát,megbecsült tagja volt társadalmának!!Mellesleg én engedélyeztettem elösször ezt a nevet fiamnak és a Nyelvtudományi Intézettől kezdve mindenki pozitív visszajelzéseket adott választásunkra!Soha nem adtam volna fiamnak ilyen nyámnyila neveket mint amiket mostanában sok szülő választ,mert divatos meg trendi!Inkább legyen furcsa és érdekes!Nekünk tetszik akinek meg nem tehet egy szivességet!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!