Milyen indokkal császároznak meg valakit? Igaz az ha
valakinek magas a vérnyomása akkor megcsászározzák?
Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 16:37
1/6 anonim válasza:
Általában ha farfekvéses, vagy valamilyen komlikáció van, akkor császároznak. Magas vérnyomás miatt még nem hallottam.
2008. okt. 5. 16:47
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül császározzák meg azt akinek magas a vérnyomása. Ez több tényezőtől is függ. Ez az orvos egyéni döntésén alapul az eredmények függvényében. A lényeg hogy te is és a baba is egészséges legyen.
2008. okt. 5. 16:48
3/6 anonim válasza:
Nekem a 30. héttol volt magas vérnyomásom, gyogyszert szedtem, voltam 2x kórházban, az orvosom mégis azt mondta, ez nem ok a császárra. A végén mégis úgy alakult, hogy rosszul lettem, nem tudták levini a vérnyomást, és megcsászároztak, mert már veszélyben voltunk, a 39. héten. És még akkor is a természetes szulést szerették volna az orvosok is, csak már nem volt ido, mert nem hatottak a gyógyszerek. De ezek szertint a magas vérnyomás nem jelent feltétlen császárt, az orvosok tobbsége a természetes szulés híve.
2008. okt. 5. 17:38
4/6 anonim válasza:
Farfekvésnél.
Ha csökken a kicsi szívhangja.
Ha veszélyben van a magzat vagy az anya élete.
Ha az anya nem tudná megszülni a kicsit, túl nagy a baba.
Szemfenék vizsgálat nem engedélyezi a hüvelyi úton való szülést.
Magas drioptria esetén.
És itt van a magas vérnyomás is.
2008. okt. 5. 20:05
5/6 anonim válasza:
Szia.Engem magas vérnyomás miatt császároztak,szülés alatt ment fel és nem ment le...220ról,190re mnet le.Ezért császár lett...
Minden jót
2008. okt. 5. 20:30
6/6 anonim válasza:
szia
4 esetről tudok, hogy csaszaroztak a kornyezetemben:
1. túl korán jött a baba
2. túl későn jött a baba
3. gerincproblémája volt a kismamanak
4. pszihológiailag a szülés gondolatától is a frász törte ki, egyszerűen ilyen fóbia szerű volt nála a szülés, és ezért császározták
A veszélyesen magas vérnyomás nem tudom lehet e, nem akarok hüyeséget írni, nekem ezek a császárok voltak a környezetemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!