Terhes nők! Normális ez a viselkedés? Miért ilyen anya?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.anya 6 hónapos terhes.mióta terhes,egyfolytában kiabál,piszkál mindenért,aztán hirtelen tök nyugodt lesz,majd amikor mondom neki hogy megyek,majd jövök elkezd sírni...ja és mindenért üvölt.normális ez?2010. ápr. 28. 15:37
1/7 anonim válasza:
Terhesség alatt,ez nagyon is normális! Ne aggódj,csak a hormonok teszik!! Legyél vele türelmes!!
2/7 anonim válasza:
Sajnos ez terhesen lehet normális. Légy vele türelmes, neked is jól fog esni majd, ha te vársz babát!
3/7 anonim válasza:
Nem normális! Csak ma ezt divat ráfogni a hormonokra. A terhes nők egymástól ezt hallják,hogy dolgoznak a hormonok,ezért nem uralkodnak az indulataikon. Aki terhessége alatt munkába jár,az nem lehet hisztis. Te sajnos,kénytelen vagy elviselni anyukád hisztijét,és nem tehetsz semmit.
4/7 anonim válasza:
Igen,tudod,terhesnek lenni nagyon kimerítő dolog,mind érzelmileg,mind fizikailag!Én mindig nagyon sokat dolgoztam,és azt gondoltam,terhesen is menni fog.Hát eljárok ugyan,de nem olyan könnyű!Próbálj meg türelmes lenni,tudom,nem könnyű!Fel a fejjel,lesz gyönyörű kistesókád!15 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
A hormonok annyira befolyásolják a várandós nőket, mint a tinédzsereket.
6/7 anonim válasza:
Azt mondják normális, de szerintem mondd meg anyukádnak hogy uralkodjon magán mert ehhez nincs joga azért mertt terhes, semmi értelme annak amit csinál ráadásul mindenkinek csak árt.
7/7 anonim válasza:
"mertt" terhes,ezért ha beszélsz vele sem biztos,hogy tudni fog uralkodni magán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!