6 hetes terhes vagyok. Lehet fürdőkádban fürödni?
Én végig kádban fürödtem, mert nem szeretek zuhanyozni. Semmi bajom nem volt. Azért nem ajánlatos, mert nagyobb az esény valami fertőzésre. Ha nem nagyon meleg a víz, és nincs semmi hüvelyi problémád, akkor lehet. Boldog babavárást!
6 hónapos kislány anyukája
Szia!
Én fürdőmániákus vagyok,ugyhogy egyszer-kétszer megengedem magamnak.Csak nem túl forró vízben és nem sokáig.Azt hallottam igazán a viszereknek nem tesz jót.
Szerintem nyugodtan.
A dokidat kérdezd meg, hogy javasolja-e.
Én az elején rákérdeztem, és azt mondta, hogy nyugodtan. Csak arra figyelj oda, hogy ne legyen forró a víz, mert alhasi vérbőséget okoz. Ez az elején terhességhez vezethet, később pedig koraszüléshez. Ha a víz hőmérséklete kellemesen meleg, akkor nyugodtan vehetsz ülőfürdőt. Én minden este 10 percet tutira áztatom magamat. :)
Viszont azért órákig ne feküdj benne, mert később tapasztalni fogod, hogy a lábad vérkeringése nem éppen a legjobb, miután kiszállsz a kádból.
23 hetes kismama
Szia. Mindenképp kérdezd meg a dokidat, mert nem minden esetben lehet fürdeni. Nekem pl nem lehetett sajna, mert az elejétől nyitva a méhszájam.
Off. Az utolsó válaszon jót mosolyogtam, ne haragudj, de aranyos az elírás, hogy a forró víz terhességet okoz. Erről a régi Bravóba írt kérdések jutottak eszembe. Bocsi.
Én is végig kádba fürödtem, és meleg vízbe is, mert tél volt, és jól esett. A vége felé már majdnem forró fürdőt vettem, hátha megindul a szülés. Sajna nem segített, mert 1 héttel túlhordtam a babát.
Szóval szerintem, ha minden oké, akkor ülhetsz kádba.
2 gyerekes anyuka
A forró víz nem terhességet okoz, hanem vérbőséget. Az pedig könnyebben hozzásegít a terhességhez, ha akció is van :-)
Amúgy jobban is élvezed utána (csak nem közvetlenül utána, mert előbb nedvesedni is kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!