Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korig nem ajánlott...

Hány hetes korig nem ajánlott fürdőkádban fürödni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Én minden héten egyszer fürdőkádban ázok, csak így nyugszik meg az idegrendszerem. De a hőfokra mindig ügyelek és nem is sokáig vagyok benne a vízben.
2011. febr. 9. 15:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Én még csak 8 hetes terhes vagyok. Nem számítottam rá (évekig nem jött össze - még lombikkal sem), úgyhogy amíg meg nem tudtam, szinte minden nap forró fürdőt vettem. Imádom az olajokat, fürdőgolyókat, sókat, mindent, ami ezzel jár. Most nagyon hiányzik, de nyilván, ha nem szabad, akkor nem szabad. Legalább hetente egyszer... :)
2011. febr. 9. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok, én sem forró fürdőzöm, nem olajozok, de egy kis idegnyugtató hab jól esik. Eddig nem volt gond belőle.
2011. febr. 9. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már 32 hetes vagyok, de csak fürdök.Nekem ez kell, hogy tisztának érezzem magam.Vigyázok rá, hogy ne legyen forró a víz.Persze, ha máshova mennék, biztos inkább zuhanyoznék, de a sajátom tudom, hogy tiszta és nem kaphatok el semmi fertőzést!
2011. febr. 9. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes vagyok, és én is minden este kádban fürdök. Már az elejétől kezdve. Annyi, hogy vigyázok, hogy ne legyen túl forró, meg ne üldögéljek benne órákig.
2011. febr. 9. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Én az első pillanattól az utolsóig zuhanyoztam!
2011. febr. 9. 16:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, hogy megvárom a 12. hetet és újra belevetem magam a habokba :) (persze nem olyan forróba, mint eddig)
2011. febr. 10. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az elején sokszor fürödtem jó meleg vízben, fél órákat is ellubickoltam benne - mentségemre legyen, nem tudtam, hogy babás vagyok. (9.héten derült ki) Szerencsére nem lett baj belőle.

Azóta heti 1-2 alkalommal fürcsizek, de már csak kellemes meleg - inkább langyos vízben.

Utálok zuhanyozni :-(

2011. febr. 10. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én az első perctől csak zuhanyzok. Én a fürdést csak forró vízben tudom elképzelni fürdő sóval, azt pedig nem lehet.
2011. febr. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!