Mit tennétek, ha terhesek lennétek és már nem lehetne elvetetni?
2 lehetőséged van, ahogy írták.
Megtartod vagy örökbeadod.
Én mondjuk megtartanám, persze nem azért mert ellenezném az örökbe adást, de ha már egyszer így alakult és végig kell szenvednem a terhességet és a szülést, akkor már legyen valami eredménye a dolognak.
Valamint ez alatt az idő alatt úgysem tudnék nem kötődni a gyerekemhez.
De nyilván el tudok képzelni olyan helyzetet mikor nincs lehetőség megtartani.
Például beteg gyereket én nem tudnék felnevelni, vagy ha mondjuk nagyon rossz az anyagi helyzet.
Csak hogy picit védjem a kérdezőt... Úgy nem lehet észrevenni, hogy mondjuk sosem volt rendszeres menzesze és nem ment el még vele orvoshoz... Egyik terhességemnél sem volt semmi tünetem, PCOS-ként, kezelés mellett sem volt menzeszem 5 hónapig. Onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy havonta csináltam egy tesztet, hátha... Szóval nem kell azonnal letorkollni, van elég baja így is. Hiába védekeztek, egyik védekezési mód sem 110%os, minden alkalommal megvan az esélye, hogy becsúszik a gyerek. Anyám először gumi mellett lett terhes, aztán nem akart kockáztatni, feltetette a spirált, rá fél évre érkezett a testvérem...
Örökbeadás, ha nem tudod felnevelni. Ha fiatalkorú vagy, akkor 16 hetes korig még elvetetheted a jogszabály szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!