Normális, hogy félidősen nem híztam még semmit? Átlagos testsúllyal estem teherbe.
Szia!
Én a terhesség végéig alig híztam, talán csak másfél-két kg-ot. Viszont rajtam volt olyan 5 kg plusz.
Köszi a választ mindenkinek!
Annyian kérdezik, hogy eszem-e rendesen (eszem rendesen), van,aki meg megjegyezte, hogy nehogy baja legyen a babának...
Én is ezt hallgattam anyósomtól annó (meg pár embertől, aki irigyelt érte), mert 20 hétig semmit nem híztam én sem a lányommal, utána szép fokozatosan 10 kg-ot és 38 hetesen szültem. Egészséges a kislányom.
Most is azt hallgatom tőle, hogy nem jó ez így, hogy nem is hízok, stb, pedig a 21-edik hétben járok ikrekkel, 3,5-4 kg van rajtam. Nem tudom, azt gondolják talán, hogy az egészségesebb, ha valaki 25-30 kg-ot hízik?
Ha te tudod hogy rendesen eszel, akkor ne foglalkozz senkivel! Jönnek még a kilók, ne aggódj! :-)
Sok boldogságot!
Köszi neked is.
Tényleg eszem rendesen, bár van aki meg sokkal kevesebbet eszik, mégis sokkal többet hízik. Fura ez a terhesség és a hormonok :)
Az orvos nem mondott semmit a súlyomra, csak szólt volna ha gond lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!