7 hónapos terhes vagyok. Elhagyott a férjem. Hogyan éljem ezt túl?
Nem is kell szerintem elmondani az igazat, mert jelenleg még nagyon képlékeny a dolog. Elég ha annyit mondasz, apa sokat dolgozik majd a közeljövőben, ezért ritkábban fogják látni. Majd ha kiforrta magát a dolog hogy pontosan mi is lesz veletek, akkor lehet szépen adagolni nekik.
Az én szüleim sajnos nem így csinálták. Apám 2 hétig itthon lakott, 2 hétig nem láttam. Ha azt mondták volna hogy munka miatt van így, biztos éreztem volna benne valami csalafintaságot, de elfogadtam volna ezt a választ. Ők viszont 2 hetente váltogatták hogy minden rendben és a család együtt marad, illetve semmi sincs rendben és válás lesz, mert apámnak új nője van. Nekem nem az volt ebben a legrosszabb hogy a család szétesik, hanem hogy 2 hetente gyökeresen megváltozott a jövőképem. Nem kell traktálni a gyerekeket, csak akkor ha már végleges döntés született kettőtök között.
Konkretumot tenyleg ne mondj meg nekik de legyel hozzajuk oszinte. Ne tagadd hogy szomoru vagy mert latjak rajtad es erzik es ne az legyen hogy anya nem mond igazat. Annyit lehet mondani hogy igen szomoru vagyok mert kicsit osszevesztunk apaval vagy most nem vagyunk olyan joba. Ennyi. Tekintsd oket partnernek meg ugyis mindent erzekelnek es ez a kesobbiekben meghatarozo lesz a kapcsolatotokban. Hogy kesobb ok mennyire lesznek veled oszintek ha felnonek. Nah de ez csak kitero.
Sok sikert es kitartast! Ird azert majd meg hogyan alakulnak a dolgok.
Nem lehet, hogy valami alvilági dologba került bele, amiről nem beszélhet? Miféle haverjai vannak, akik olyan baromi fontosak, hogy minden éjszaka velük kell lenni? Ennél már az is logikusabb lenne, ha feketén-fehéren bevallotta volna, hogy megcsal.
Egyébként tényleg ki lett mondva, hogy végleg költözik, el is vitte a holmiját? Vagy csak elszaladt kidühöngni magát, aztán egy-két nap múlva ott puncsol a küszöbön?
Huu sajnálom. Részben átérzem. Az Én férjem az exével messengerezik és randit terveznek. Amint ez bekövetkezik elküldöm. Bár ez a szerencsétlen férjezett 2 gyerekes nővel akar kuffantani és tuti nem hosszu tavra tervezi, de van ahol megálljt kell mondani! Én is a 7. Honapban vagyok es elso gyerek.
Ki kell sirjad magadbol...es csak az idő a megmondhatója, hogy mi sül ki belőlle.
Szólni fogok neki, hogy 'mindent' tudok. Sajnos a 'legjobb' eset a szamomra, ha félre is megy...mert ha előtte buktatom le, akkor tagadna...hogy nem is akarta megtenni, félre értem, nem is arról volt szó...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!