24 hetes terhes vagyok és elhagyott a párom. Hogyan tudnék megerősödni h ne sírjak?
Azt mondta anyagiakban segít ezek után hogy fogadjam el? Hogy találkozzak vele?
Nem szeretnék ártani a babámnak de csak sírok...ha a lányunkra gondolok...ha a szakításra bármire
"Anyagiakban segít " más választása nincs is a kispofámnak,mert a bíróságon f.a.s.z.r.a huzzák az ilyen sz.a.r.h.á.z.i.t.
Sajnálom,ami Veled történt,kitartást kivánok. Ha van családod most náluk keresnék vígaszt.
És akarta a gyereket? Vagy friss kapcsolat volt?
Ha övé a gyerek természetes, hogy "elfogadd" a pénzt. Ne viccelj.
Majd keress mást, nem éri meg gondolni sem rá.
akarta a gyereket? Vagy friss kapcsolat volt?
Ha övé a gyerek természetes, hogy "elfogadd" a pénzt. Ne viccelj.
Majd keress mást, nem éri meg gondolni sem rá.
Akartuk a babát de több mint 1,5 év vt mire sikerült.már vizsgálatokra jártunk.
Nehéz volt a terhességem eleje mert vereztem feküdnöm kellett mellette 5. Héttől hánytam, hányinger még mindig nem múltak el teljesen.
Apás szülést tervezzünk.Ma délután akartuk a kiságyat, pelenkázót megrendelni. :(
Jőv hétre van 4Dre időpontunk..
Azt gondolom, hogy teljesen mindegy terveztétek-e, mert már terhes vagy.
Szerintem most sírd ki még magadat, ez a kissebb rossz. Akkor már nem tudod meggyászolni a kapcsolatatokat, vagy csak a baba/önmagad/teendőid/alvás elhanyagolása árán, ha már megszületett. És feldúlt lekiállapotban nehezebb is egy csecsemő ellátása, könnyen belecsúszhatsz egy kis depresszióba így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!