24 hetes terhes vagyok és elhagyott a párom. Hogyan tudnék megerősödni h ne sírjak?
Figyelt kérdés
Azt mondta anyagiakban segít ezek után hogy fogadjam el? Hogy találkozzak vele?
Nem szeretnék ártani a babámnak de csak sírok...ha a lányunkra gondolok...ha a szakításra bármire
2016. júl. 15. 17:46
11/17 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mégis miért hagyott el? Ilyen körülmények mellett őszintén elképzelni sem tudom az indokot.
Egyébként sírd ki magad! Fordulj vigaszért a szüleidhez, testvéreidhez, barátaidhoz. És hidd el, nagyon sokan csinálják egyedül, te is képes leszel rá! Az életednek nincs vége, még csak most kezdődik, meg tudod oldani! Az anyagiakat pedig keményen vasald be a kedves apukán!
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tud megfelelni mindenkinek...ezt mondta
2016. júl. 15. 21:22
13/17 anonim válasza:
Önző sz a r h á z z i :/ nagyon sajnálom,de hosszútávon hidd el,jobb lesz neked nélküle.
14/17 anonim válasza:
miért,rajtad kívül kinek kell még megfelelnie?
van másik nője?
15/17 anonim válasza:
Oha. Kinek kell leg felelnie? A tobbi 100 nojenek meg? Ez egy akkor aduma hogy kilog a vilagbol. Berezelt. Ennyi. Nem akarja lejotni magat. Tipikus pasi. Inkabb fizet de nem marad veletek. Sird ki magad ne sajnald. En 5 gyermekkel talaltam masik ferfit. Nem volt konnyu de ossze jott. Nekem is folyton bizonygatta az exem hogy szeret meg akarja a babakat. Kozben meg kiderult hogy megcsalt folyamatosan. En orultem hogy ott hagyhattam. Kitartas. A kislanyod erdekeben. Nekem 5 lanyom van. Tundermese veluk az elet. 🤗🤗🤗
16/17 A kérdező kommentje:
Ceg, van előző házasságából 2 fia.
2016. júl. 16. 10:45
17/17 A kérdező kommentje:
Péntek óta most taliztunk erre a fejemhez vágta h felcsináltattam magam.visszakerdeztem mit csinaltam? O meg nyomatekosan elmondta kb 3szor h igen felcsinaltattad magad.erre adtam neki egy pofont o meg nekem tamadt.mondtam neki ha ketelkedik az apasagaban csinaltasson dns tesztet.azt mondta amire szuksegem van megadja de felejtsem el. Nagyon kivagyok....
2016. júl. 17. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!