Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hónapos terhes vagyok....

7 hónapos terhes vagyok. Elhagyott a férjem. Hogyan éljem ezt túl?

Figyelt kérdés
Van még 2 kicsi gyerekünk. Egy pár hónapja sokat jár el otthonról. Az utóbbi 5 napban kétszer nem jött haza éjszaka, háromszor pedig éjfél körül. Próbáltam vele beszélni, de veszekedés lett belőle. Elment, azt mondja, hogy ezt nem bírja tovább.
2016. nov. 4. 00:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Utolso, sajnos az utobbi idokbe. Fogyasztoi tarsadalom es ez igaz a kapcsolatokra is.. de majd rajon hogy a szomszed tehene sem jobb..
2016. nov. 4. 08:16
 12/29 anonim ***** válasza:
24%
Nő létemre én is azt gondolom, durva ez az aljasozás. Nem tudtok semmit a történtekről.
2016. nov. 4. 08:22
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Utolso nem tudunk, es nem is az van vitatva hogy a feleseg nem hibas a kapcsolat megromlasaert csak a ferje mert nyilvan mindkettojuk hibaja. DE ha mar a feleseget nem nezni, bar egy terhes not igy a vege fele ott hagyni eleg durva akkor legalabb a gyerekeit mondjuk jelen esetbe a pocakban levore sincs tekintettel?.. Azert valoszinusitem hogy a kerdezo nem magatol esett teherbe. Es ennyi felelosseg es apai erzes nincs benne, arrol mar nem beszelve hogy meg csak nem is kivancsi a leendo gyerekere, mert gondolom nem lesz ott szulesnel.. milyen apa ez??! Oke hogy bajom van a felesegemmel hagyja ott ha ennyire menni akar de a gyerekei? A vere? Amikor valok akkor elvileg csak a hazastarsamtol valok de a gyerekeimtol nem, jobb esetben. Ok mindig a gyerekekm maradnak. Es ez az undorito! Nem tudom hogy allna a szad ha 7 honaposan lelepne a ferjed mas miatt es meg a szulest se varna meg. Gondolom azt mondanatok a 8sal hogy jajj hat az en hibam megerdemeltem, menjen csak.
2016. nov. 4. 08:34
 14/29 anonim ***** válasza:
53%

Pszichológust javasolnék, segítene feldolgozni a helyzetet.

A férjeddel az utolsó időszak előttig milyen volt a kapcsolat? Apaként hogy funkcionált?

2016. nov. 4. 08:34
 15/29 anonim ***** válasza:
12%
Nem bszogattad véletlenül túl sokat a harmadik gyerekért? Amikor neki 2 is bőven elég lett volna? Esetleg "becsúszott"?
2016. nov. 4. 08:47
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos egyértelmű, hogy másik nő van a dologban, gondolom egy gyerektelen cuncimókus, aki mellett (úgy gondolja) az élet csupa móka és kacagás, semmi felelősség és pelenkázás. Majd rájön!

Kérdező, kérj segítséget a családtagoktól, a barátaidtól, és hidd el, hogy bajban nagyobb lesz az összefogás, mint valaha hitted!

Három gyerekre pedig konkrétan rámegy a gatyája is, mert a bíróság kb. a fizetése 50%-át fogja nektek megítélni gyerektartásként. Ez azért elég nagy érvágás, fizetéstől függetlenül. Egyébként meg igen, megérdemli!

Egy szemernyi bűntudatod ne legyen miatta, ő is vállalta, hogy három gyereket fel fog nevelni veled együtt. Ez nem változik attól, hogy már nem lesztek férj és feleség, neki örökké lesz három gyereke. Csak ezt ugye sok apuka elfelejti, mikor ki akar lépni a mókuskerékből.

Nyugodtan sírj, dühöngj, csapkodd az ajtókat, semmivel sem fog többet ártani a babának, mintha elfojtod a haragodat és fájdalmadat. Minél hamarabb kiadod, annál hamarabb lenyugszol.

2016. nov. 4. 08:58
 17/29 anonim ***** válasza:
83%
Ja, hagyjátok már ezt a becsúszott meg nem is akarta dumát! Van már 2 gyereke, talán tudja hogy készülnek. Nem akart többet? Húzott volna gumit a farkára. Védekezés nélküli szex után nem fogadunk el reklamációt......
2016. nov. 4. 09:13
 18/29 anonim ***** válasza:
25%
Senkit nem lehet apaságra kényszeríteni.
2016. nov. 4. 12:19
 19/29 anonim ***** válasza:
14%
Ki mondta, hogy elhagyja a gyerekeit és nem foglalkozik velük.
2016. nov. 4. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Nekem egyertelmunek tunik hogy ha ott hagyja a feleseget meg szinte pont szules elott nem hinnem hogy majd a korhazba belibben mert kivancsi a gyerekere. Plane hogy az se erdekli milyen stresstt kap most a pocakban nem gondolnam innentol kezdve hogy tul nagy apai erzes lenne benne. De kerdezzuk meg a kerdezot. Ott lesz a szulesnel az apuka? A tobbi gyerekkel mi lesz?
2016. nov. 4. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!