Miért kell zavarba éreznem magam, mert én drága babakocsit vettem?
Figyelt kérdés
Rengeteg babakocsit megnéztünk,sok szempont volt,aminek meg kellett felelnie..(könnyű legyen,beférjen a kocsiba stb. ...nem sorolom) Kezdem kínosan érezni magam az itt feltett kérdések miatt! Senkitől nem kértem rávalót,így nem tudom miért kell ezen problémázni...nem azért esett erre a választás,hogy legyen mivel "dicsekedni" :-(
Mondjátok ekkora nagy bűn,hogy drágább babakocsit vettem? :-(
2010. ápr. 27. 19:08
21/22 Lolol válasza:
Szia!Én kétszázezerért vettem babakocsit.És egész nyugodtan kijelentem,hogy én legalább megtehetem.Ne halgass senkire kedves kérdező,nyugodtan jelentsd ki hogy mennyi volt a babakocsi.Akinek van mit a tejbe aprítani,az miért ne venne olyat amilyet akar?Nem kell másokal foglalkozni,mindenki szerezze be úgy magának ahogy tudja.
22/22 anonim válasza:
:)Nem kell!!Én is megvenném ha megtehetném. :) Választék szerencsére nagy így mi is megtaláltuk álmaink babakocsiját,középkategóriás árfekvésben! :) Mindenki így van ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!