Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák mennyit...

Túlsúlyos kismamák mennyit hiztatok eddig?

Figyelt kérdés

92 kgrol indultam. Kaptam olyan megjegyzést hogy a hájamtól nem látják terhes vagyok. Alig eszem este meg már vagy nem vacsorázok vagy pár falatot, de van hogy almát vagy narancsot kivànok.

Mèg az elején vagyok. A 2. terhességemnél kaptam ezt a kedves mondatot.

A cukrom akkor tökéletes volt 5,5 a terheléses.

Mégis sokat bántottak a védőnő is. Az orvos nem fogott diétára mert nem latta értelmét hogy mindenem rendben van.

Ti hogy kezelitek le ezeket a dolgokat?

2016. okt. 31. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 kg híztam eddig. 81,5 kg-vel kezdtem most 30 hetesen vagyok 84,5 kg.
2016. okt. 31. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
94.4 kiloval kezdtem.most 99.3 kg vagyok es 23 hetes.ugy gondolom meg max 5 kg es elegedett leszek
2016. okt. 31. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

az sem mindegy, hány cm-hez vagy 92kg. Én 160/93-ról indultam, 98-cal mentem szülni, most 87/88 vagyok (8 hetes a baba)

Nekem pont a napokba mondta egy lakó, mikor látott minket a babával, hogy nem is vette észre, hogy terhes vagyok, jól eltitkoltam :O mondjuk férjem azt mondja, hogy hülye a nő -van benne igazság :D Itt a 32 hetes pocakomra közölte egy válaszadó, hogy puffadás... :(

2016. okt. 31. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:

én 82 kilóval kezdtem (155 cm) most 90 vagyok és a 33. hétben. vizesedni nagyon nem vizesedek, mindenki dícsér egyébként, hogy milyen jól nézek ki, hogy egy dekát nem szedtem fel, ami am igaz is, mert csak a hasamon látszik, védőnő is mondta, hogy a gyarapodás normális. am nagyon oda is figyelek, igyekszem a lehető legtöbbet mozogni. annyi, hogy nekem a cukrom nem teljesen jó, de azt nem hinném, hogy a súlyom okozná, meg hát mindig csak egy tized eltérés van, ami szörnyen bosszantó, de hát ez van.

A bántásokkal meg ne foglalkozz, tegye mindenki maga mellé a véleményét, ilyenkor úgyse tudsz fogyni, majd ha meg zavar, szülés után valahogy leadod, nem lehetetlen.

2016. nov. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!