Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák mennyit...

Túlsúlyos kismamák mennyit hiztatok eddig?

Figyelt kérdés

92 kgrol indultam. Kaptam olyan megjegyzést hogy a hájamtól nem látják terhes vagyok. Alig eszem este meg már vagy nem vacsorázok vagy pár falatot, de van hogy almát vagy narancsot kivànok.

Mèg az elején vagyok. A 2. terhességemnél kaptam ezt a kedves mondatot.

A cukrom akkor tökéletes volt 5,5 a terheléses.

Mégis sokat bántottak a védőnő is. Az orvos nem fogott diétára mert nem latta értelmét hogy mindenem rendben van.

Ti hogy kezelitek le ezeket a dolgokat?

2016. okt. 31. 07:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%

Koplalassal nem fogsz fogyni, mivel ekkor tarol a szervezet mindent jobban, ha ehezteted.

Egyel napi 4-5alkalommal keveset (!!!)

Alma kilove tul savas es neheziti a hizast. Inkabb zoldsegeket egyel, sokkal zsiregetobbek

2016. okt. 31. 07:57
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem senki nem szólt semmi rosszat, igaz, én magam voltam mindig, aki megjegyezte, hogy tudom, hogy mem ideális súlyról indultam, mielőtt szólnának valamit. Sőt, azt is mondtam, hogy szeretnék odafigyelni. 100 kg-val kezdtem, magas vagyok, szóval a háziorvos le is döbbent, mikor mért, nem akarta elhinni, mert mindenki szerint 15-tel kevesebbnek tűnik.

A lényeg, hogy a 35. hétben vagyok, +8 kg-nál tartok, pedig eszem, amit megkívánok és amit tudok (reflux miatt azért nehéz), mindenki megdícsérte eddig a hízási ütemem.

2016. okt. 31. 07:59
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem koplalok. Pontosan tudom hogy nem lehet.

Ennyit kivánok kaját. Reggel eszem rendesen. De utána már nem nagyon kivánok csak pár falatot.

2016. okt. 31. 08:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem rosszbol irtam. Ne beds tamadasnak, de igy akkor sem lesz valtozas. Esetleg setalj sokat, tornazz egy keveset
2016. okt. 31. 08:03
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha ilyen megjegyzést kaptam volna biztos váltottam volna.

Attól, hogy nem vagy nádszálvékony még ugyan úgy ember vagy!

Nálam a védőnő volt ilyen, 94kg on szültem meg a fiamat császárral. Amikor találkoztunk: fogyni kellene, milyen gyerek lesz így belőle. 3280grammal született azt mondta rá, hájas már most.

Akkor mondtam le a "segítségét"

2016. okt. 31. 08:10
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Én 90kg-ról indultam,nekem a nőgyógyászom szólt be első alkalommal,higy akkor szülés után milyen kövér leszek,bár csak mikor mondtam mennyi vagyok,mert nem látszom annyinak. Én váltottam. Egyébként az elején nagyon sokat hánytam így lement 5kg, azóta fél kilót szedtem vissza így most 85,5 kg vagyok.
2016. okt. 31. 08:20
 7/14 anonim ***** válasza:
87 kilóról indultam,senki sem tett bunkó megjegyzést.A cukrom végig tökéletes volt,nem kellett diétáznom.Első 12 hétben fogytam 3 kilót,amit a 20.hétre szedtem vissza.Utána még 5 kiló jött fel rám.92-vel mentem szülni-83-vel jöttem ki.
2016. okt. 31. 08:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem veszem sértésnek de te biztos nem vagy túlsúlyos ha ilyeneket irsz nekem.

Meg aztán nem.is az volt a kérdésem hogy fogyjak le terhesen hanem hogy a túlsulyosok mennyit hiztak eddig?!

Ha fogyni szeretnék tudom mit kell tennem hidd el.

Felhivnám a dokim beszélnék egy dietetikussal és a 160 grammos dietát kezdeném ami mellett a babának nem lenne baja.

De az hogy mar csak a viz miatt hiztam éa ilyen megjegyzést kaptam elkeseritő.

Mert mi lesz ha megint vizesedek majd megint beszól hogy mi a fenét eszel te hogy még mindig hizol?

A fiammal egyébként 13 kg szedtem fel. Ami szülés után 3 hónappal le is ment. Szóval egy merő viz voltam.

Nem tudtam megenni az uborkát vele mert kihánytam minden ilyen dolgot sajnos.

A lányommal ettem az uborkát kg szamra nem is vizesedtem.

2016. okt. 31. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Èn csak voltam tulsulyos. Miota gyerekem van leadtam 58kgot! A szivemnek sokat artott a tulsuly, es a gyerekeknek anyukara van szukseg, az unokaimat is szeretnem majd latni. Tehat szerintem gondolkozz mielott irsz valamit.. segiteni akartam. Egyaltalan nem bantani, de erdekes h ennyire sertesnek veszel egy segitseget.. nem kovereztelek le, nem irtam banto dolgot. Tudom enis ilyen voltam, csak fogyozni ne kelljen meg mozogni.. aztan csak ra adtam a fejem.:)

En elso terhessegem alatt 25kgot hiztam. Es amugy akkor volt mar 30kg pluszom..

2016. okt. 31. 08:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
94 kg-mal kezdtem 90 dkg-ot híztam. 28 hetes vagyok remélem az utolsó pár hétben nem jön fel sok. Édességet hiába megkívánom nem tudom megenni mert rosszul leszek tőle. Előző két terhességem alatt kb 14 kg híztam
2016. okt. 31. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!