Túlsúlyos kismamák. Ti mennyit híztatok a 23. hétig?
Figyeltetek az étrendetekre?
30 hétig mennyit híztatok még?
És a végén mennyivel mentetek szülni?
Huhhh...
Én 83 ról indultam, az elején fogytam. Most 23 hetes vagyok, most vagyok 81,5. Másfél kiló 2 hét alatt jött fel.Nagyon félek a sok hízástól, nehogy baja legyen a babámnak.
Az előző terhességemet 59 kilóval kezdtem, ott 16 kilót híztam összesen, 23. hétig 4-5 kilót.
Addigra -4 kg le is ment, mert minden nap hánytam a 20. hétig.
Talán 5-6 kg plusz súly került rám, főleg víz.
Mind a kétszer cukros voltam, tartottam a diétát, úgyhogy én emiatt nem híztam többet.
Én 84-el kezdtem, 92-vel szültem, 160cm vagyok. Fél év múlva 50kg voltam. Sima 2 hetes diéta, ennyi módosìtàssal : kv nélkül és annyit ettem mindenből amennyi jòlesett,csak a no cukor no zsìr dologra koncentràltam.
80,5-lel indultam, 92-vel mentem szülni a 41. héten, 83 voltam 2 héttel szülés után. Én a szénhidrát tartalmat néztem napi max 150-180, a kalóriát nem. Volt, hogy óriás ischler volt az ebédem, de akkor nem is ettem mást :) bár ez nem feltétlen követendő példa.
Amúgy odafigyeltem, és nem zabáltam össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!