Tulsulyos kismamik! Ki hany kilot szedett fel a 20. hétig? És a végére?
160 cm-hez 75 és fél kg voltam teherbeeséskor. És 20. hétig semmit nem híztam, de utána sem igazán. 80 kg-al mentem szülni. A fiam volt egymagában 4 kg születéskor. Tehát nagyjából lehet azt mondani, hogy magamról még fogytam is, ugyanis szülés után 73 kg voltam.
És semmilyen diétát nem tartottam, ettem, ami jólesett és amennyi jólesett, csak tipikusan az a kismama voltam, akinek szinte az egész terhességét végigkísérte a rosszullét, hányinger, hányás, szóval...
Szülés után, mikor már nem szoptattam, akkor diétáztam, akkor le is fogytam 57-58 kg-ra, azt tartom is évek óta.
elsővel 93-mal kezdtem és 115-tel mentem szülni+nagyon vizesedtem és 35.hétre született a lányom.
Most 37hetes vagyok 85tel kezdtem és most 107vagyok
Szia én most vagyok pont a 23.hétben 3. babánkat várjuk!
És ami engem aggaszt hogy csak 4 kg híztam eddig ,hát elég ugymondjam szép darabka vagyok, egészen a 16.hétig nem is látszott a pocim!
Az elsővel a kifiammal 14 kg híztam ,
a lánykámmal meg csak 9 kg pedig a Gravidát majdnem végig szedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!