30 hetes vagyok, a méhszáj értékem 1000, Seduxent irt fel a dokim napi 1-et-Nem árt ez a babának? Főleg hogy a 37. hétig kell szednem?
legutóbb 3000-es volt az értékem,most voltam a dokimnál,és már 1000-es.Sokat keményedek,görcsölgetek,pár lépés után már nyilallgat alulra,meg a hasamba,meg kell állnom....
Nem szeretném ha koraszülött lenne a babám,de elolvastam a seduxen tájékoztatóját,és egyáltalán nem vagyok nyugodt.....félek nem e árt egy ilyen nyugtató a picinek.... :( Még ha pár napig kéne szednem,de 7 hétig kell!Nem sok ez?volt aki ilyen sokáig szedte?
30 hetesen elegge meg van rovidulve a mehszajad.ilyenkor sanszos a koraszules foleg ha rovid ido alatt lett ennyi. Nem veletlen irta fel a dokid,szedd nyugodtan.ha megis kerdeseid vannak akkorhivd fel,hogy megnyugtasson.
Az elso 12 hetben szednem kellett es teljesen egeszseges a 16 hos kisfiam.
Ne haragudj, de ha az orvos, aki 10 évet tanulta a szakmáját ezt mondja, miért akarod itt hozzá nem értőkkel felülbíráltatni?
Annak is több értelme lenne, ha másodvéleményt kérnél másik orvostól.
Azért adta, mert óriási az esélyed arra, hogy koraszülött legyen a gyermeked. Ha megszületik idő előtt, akkor nem a lepényen megszűrve fog mindenfélét kapni, hanem közvetlenül, a legelején a köldökcsonkon át. A másik lehetőség, hogy szeded egy pár hétig és mondjuk a 36. héten vagy kicsit később szülsz egy jó súlyú nem koraszülött babát, akit nem kell otthagynod a koraintenzíven és akit nem kell utána évekig hordanod mindenhova, mert lehet hogy nem egészséges. Utóbb mit fogsz gondolni erről a hét hétről?
Az első lányom koraszülött volt, csak a vesetálat nem ettem meg vele... de rengeteget adtam volna még három hétért vagy 250 gr-ért. A második lányommal 10 évet adtam volna az életemből ha bármi megmenti attól, hogy meg kelljen szülnöm a 20. héten. Két gyerekem van, és csak egyet tudok magamhoz ölelni. Gondold át a seduxent ebből a szempontból is.
Köszönöm mindenkinek!
Én nem akarom felülbirálni a dokim,isten ments,csak tudja mit lehet...stb,csak nagyon félek...Természetesen nem akarom hogy megszülessen mostanában,legalább még 5-6hetet remélem kibir!
Be fogom szedni,ma ki is váltottam,viszont a tájékoztatóban benne van hogy asztmásoknak is tilos,na már most én 13 éves koromtól asztmás vagyok.Nem tudom be merjem e szedni.Mondjuk az is rajta van hogy terhesség alatt is tilos,mégis terhesen kell szednem,meg sokan másoknak is.A patikába a hölgy kérdezte is nekem lesz e,mondtam hogy igen,és közölte hogy terhesen ezt tilos szedni..mondtam neki hogy elhiheti hogy nem magamtól szedem,hanem a dokim irta fel koraszülés "ellen".....
Na mindegy,remélem nem lesz baj ha asztmásan szedem,mondjuk terhesség alatt tünetmentes vagyok,az elsőnél is igy volt szerencsére,a gyógyszereket is letudtam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!