Ha fejlődik a magzat, akkor, hogy lehet elhalt a terhesség?
Figyelt kérdés
Múlt héten mikor még csak 5 hetes voltam elakartak küldeni missed ab műtétre, mert szabálytalan volt az üres petezsákom. Azt mondták elhalt a baba és felszívódott. Mai kontroll UH-n ugyanolyan szabálytalan a petezsák, de ép szikhólyagot és embriót találtak benne (szívhang nem látható). Csütörtökre bejegyeztek műtétre. Nem értem most mi van? Hogy lehetséges ez? ..Mi van ha megműtenek, holott csak várni kellett volna?? Azt mondták előtte lesz még 1 UH. De ha nem elég a 3 nap ,hogy változzon valami? Ma vagyok kereken 6 hetes.2016. okt. 24. 19:27
31/48 anonim válasza:
Jajj de jo hir! Szivbol szoritok ertetek! Majd azert neha irj mi ujsag veletek!!!
32/48 anonim válasza:
Ez szuper hír!Nagyon drukkolok!!!Majd Írj mi van veletek!Feldobtad a napom!Pihenj amennyit tudsz!
Nm tudom hányás voltam
33/48 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok nagyon köszönöm! :)
2016. okt. 26. 19:57
34/48 anonim válasza:
Hiszem, hogy minden rendben lesz veletek!!! 🙏
Irj majd!
35/48 anonim válasza:
Nagyon örülök!!! Azért ez durva, hogy simán megműtenének egy élő terhességgel... Kitudja hányszor történt már meg, hogy fejlődött a terhesség csak valami barom doki atz mondta, hogy nem. Ezért jól be is lehetne perelni őket, már több ilyen esetet is olvastam itt.
36/48 anonim válasza:
Azta, szívhang!! De jó,hogy nem engedted!! Szívből remélem,hogy rendben leszel!! (22-es:-)
37/48 A kérdező kommentje:
Jelentem jól vagyunk. Szépen fejlődik a pici és a petezsak is kikerekedett. :) Nagyon szépen köszi mindenkinek! Vannak még csodák
2016. nov. 2. 14:17
38/48 anonim válasza:
Aztaaaaa!!!!! Tudtam en!!!!
Azert hihetetlen mar tenyleg ami ebben az egeszsegugyben van...:((((( kepesek lettek volna arra!!! Bele sem merek gondolni!
De a lenyeg h jol vagytok!!:))
39/48 anonim válasza:
Ez szuper hir. Èn àtèrzrm a helyzeted. Engem mèhen kivüli lapos elhalt szabàlytalan üre petezsàk miatt akartak műteni. Ùgy hogy napi szinten duplàzòdott a hcg m. Mèg hogy behisztiztem a dokiknak ès nem hagytam magam. Ma màr 9 èves a kisasszony. Ennyit az orvosokròl. Ès aznap 3 ilyen műtèt volt....kèrdezem Èn: vajon jogosan???
40/48 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy ? Remelem azota is minden okes!!!:)))
Uh mikor lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!