Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha fejlődik a magzat, akkor,...

Ha fejlődik a magzat, akkor, hogy lehet elhalt a terhesség?

Figyelt kérdés
Múlt héten mikor még csak 5 hetes voltam elakartak küldeni missed ab műtétre, mert szabálytalan volt az üres petezsákom. Azt mondták elhalt a baba és felszívódott. Mai kontroll UH-n ugyanolyan szabálytalan a petezsák, de ép szikhólyagot és embriót találtak benne (szívhang nem látható). Csütörtökre bejegyeztek műtétre. Nem értem most mi van? Hogy lehetséges ez? ..Mi van ha megműtenek, holott csak várni kellett volna?? Azt mondták előtte lesz még 1 UH. De ha nem elég a 3 nap ,hogy változzon valami? Ma vagyok kereken 6 hetes.
2016. okt. 24. 19:27
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
En is varnek!! Amig biztos, hogy mar semmi remeny addig tuti nem fekudnek mutoasztalra! Nekem 2missedem volt, de azok 8-10 hetesen, amikor mar tenyleg fux dolgoknak kell lennie! Nalad ez a 6 hetes terhesseg nagyon korai meg.... Nem is ertem a dokikat! Szabalyos ciklusaid vannak? Siman lehet, hogy csak kesobb fogant!
2016. okt. 24. 20:54
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Menj el màsik dokihoz, hogy ő mit mond. És simàn vàrnék 1 hetet, onnantól hogy van embrió 1 mm- t nő naponta, 1 hét alatt làtvànyos a vàltozàs.

Simàn nem mész be műtétre, addig amìg nem fekszel kb vérbefagyva, azaz nem életmentő a beavatkozàs addig nem kényszerìthet senki semmire. De még életmentő beavatkozàst is lehet elutasìtani ìràsban, pl nem kérsz újraélesztést bàrmi van.

Vàrj egy hetet és menj màsik dokihoz.

2016. okt. 24. 21:30
 13/48 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem minek minden elhalt terhességet müteni.!!!

Én 10 hetes lettem volna Mikó elvetéltem. Nem mondom hogy kellemes volt. De a dokim azt mondta hogy bízzuk a természetre. Aztán persze meg nézett hogy kiürült e rendesen. Persze ha marad valami akkor kaparás. De egy 6 hetes " terhességet minek kaparni!!?

2016. okt. 24. 21:54
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom én se ,de nagyon erőltették, sőt a nővérke , aki a vért vette, azt mondta sok a 3 nap már rég meg kellett volna műteni. Gondolom a szabálytalan petezsák miatt nem reménykedik már senki. Egyedül a mai uh-s doki mondta ,hogy várjunk még 3 napot. Uh-ra sztem bemegyek, de nem akarok befeküdni. Az a legfurcsább, hogy MEg SEM KÉRDEZTEK! Csak h menjek vérvételre. Azt hittem HCG szintet mérnek. Erre közlik h a műtét miatt kell, már be is vagyok jegyezve...pff
2016. okt. 24. 22:08
 15/48 anonim ***** válasza:
87%
Majd írd meg mi volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
2016. okt. 24. 23:42
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sem mennék az tuti!

5 hetes: van petezsák

6 hetes: van szikhólyag és embrió

Akkor azt jelenti h egy hét alatt fejlődött a terhesség.

Olvastunk már itt olyan petezsákról ami szabálytalan volt és végül minden ok lett.

Sok olyan van h elmegy orvoshoz a 6 héten és csak petezsákot látnak és olyan is van akinél csak 7-8 héten van szívhang.

Várj még legalább 1 hetet!

2016. okt. 25. 07:27
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az en szabalytalan ures petezsakom ma mR 8 eves nagylany. Engem is muteni akartak. De en haza mentem es elmentem egy masik orvoshoz azonnal. Es lass csodat minden rendben volt. Szivhang 2 hetre ra lett csak. De itt van. El. Semmi baja. Szoval ne hagyd magad!!!!
2016. okt. 25. 07:52
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

8 hetesen lett szívhang, 10 hetesen a másik szívhang. Sajnos ő elment.

Én biztos nem mennék be műtétre.

2016. okt. 25. 09:06
 19/48 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki! Holnap elmegyek egy magándokihoz.
2016. okt. 25. 10:37
 20/48 anonim ***** válasza:
Drukkolok. Majd írj!
2016. okt. 25. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!