29 hetesen ezek kicsi méretek?
Tegnap voltam a dokimnál és eddig mindig azt mondták, hogy egy héttel nagyobb a baba. Most viszont azt mondta a dokim, hogy egy kicsivel kisebb mint kéne. De rendben fejlődik és a korához képest megfelelő a mérete? Akkor most mi van mert egyik szavával ütötte a másikat.
29 hetesen a bpd:75mm ac:250mm
Azt mondta nem lesz óriás baba, a 25 héten volt a bpd:64mm az ac:210mm vagyis lehet hogy hónap alatt nem nőtt olyan sokat arra gondolt? Kinek mennyit nőtt ilyenkor és mekkorák voltak a méretei.Ja és ő egy kislány.Nagyon ideges lettem. Előre is köszönöm.
Igen, szerintem úgy értette, hogy eddig mindig 1 héttel nagyobb volt, most meg már nem, de korának megfelelő. Szóval a "megszokotthoz" képest kisebb.
De egyébként teljesen rendben vannak a méretei, és már 26 hetesen sem volt nagyobb, ott is korának megfelelő volt.
Ne izgulj, minden rendben!
Én kisfiút várok, nekem 28 hét 4 naposan volt a BPD: 75 mm, az AC: 255 mm, FL: 53 mm
Eddig teljesen rendben van minden, nem mondták, hogy kicsi lenne, most 35 hét 3 naposan a BPD: 87 mm, AC: 302 mm, FL: 70 mm
Semmi gond nincs a babáddal, teljesen jók a méretei, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!