12+5 hetesen a védőnő nem találta meg a kicsi szivhangjat. Varjak 18 hetes talalkozasig?
Minek.
Azok a kütyük nem túl jók, és nem is könnyű vele megtalálni, nekem a védőnőm 36 hetesen sem találta a szívhangot. Össze-vissza nyomkodta a hasam, mígnem mondtam neki, hogy mivel mozog a babám, ezért valószínűleg a szíve is ver, szóval hagyjuk...
A mi védőnőnk 23 hetesen sem találta még meg, igaz valami nagyon régi géppel kereste. Aggódni nem kell, a magzat helyzete ilyenkor még bőven elég indok, hogy egy jobb minőségű géppel se találja meg mindig.
De ha aggódsz szerintem szívesen megnézi jövő héten is, lehet akkor már megtalálja.
Vagy ha még jobban aggódsz vegyél egy szívhang hallgatót. :)
Köszönöm a válaszokat.
Neki sem egy modern gépe van. Sima ultrahangon rendben volt minden.
Köszönöm a válaszokat !!
Nem is stresszelek ezen tovább nehogy artsak a kicsinek :)
Boldog baba várást mindenkinek.
Otthoni szívhangfigyelő tényleg nagyon jó, 9. héten már megtaláltam, azóta is max 1 percbe telik, míg megvan. Egy héten 2x zaklatom csak vele, akkor is 1-2 percre, ha mozog, akkor még annyira sem, mert az valami fülsüketítő hanggal jár 😃
-15 hetes.
2-es vagyok, nem mindenhol elavult.. költözés miatt 32 hetesen másik védőnőhöz kerültem, nem nyomkodta a hasam egy vacakkal mint az azelőtti, egy NST géppel nézte a szivhangot.
Korábbi védőnőnél (nagyon kis városban) és 1000 éves készülékkel 23 hetes korom előtt meg se próbálta keresni. Mint írtam akkor se találta meg.
De ne azt gondoljátok, hogy a védőnői szivhang hallgatás az mindenhol egy elavult géppel történik ahol egy óráig kell pocakot nyomkodni és keresni. Vannak modern gépek is, nem csak a kézi szinhangfigyelő. És általában ott szoktak 12. héttől hallgatni. Régi vacakkal meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!